2020. sze 02.

Hallgatható Varázslatos Disney könyvek

írta: Mayerné Répási Adrienn
Hallgatható Varázslatos Disney könyvek

fantasy-3237644_640.jpg

Nagy mesekönyvrajongók és gyűjtők vagyunk! A klasszikusoktól az ismertebbekig, az újdonságoktól az igen exkluzív kivitelezésben kapható könyvekig, a dedikált kötetektől a magánkiadásokig rengeteg féle megtalálható a gyerekek polcain. Van olyan könyvünk, ami még az én nagymamámé volt. Múlt héten megjelent kötet is akad nálunk. Száz szónak is egy a vége, minden ami mese, mesekönyv jöhet a polcunkra. Én felnőttként is nagy meserajongó vagyok és nagy gyűjtő.

Legutóbb a netet böngészve egy igazán izgalmas dolog keltette fel a figyelmem.

Hangoskönyv gyűjtemény klasszikus Disney kötetekkel. Nagyszerű dolog autóban hallgatva, rajzolás, festés és egyéb kreatív dolgok készítése közben, várakozáskor a hangoskönyv. A mesét hallgatni is lehet, nem kell feltétlenül kézbe fogni a kötetét, mégis ugyan azt az élményt nyújtja. Nagyszerűen fejleszti a képzelőerejük a csemetéknek. Van az a szituáció, mikor az anyuka keze tele, nem tudja fizikaliag felolvasni a könyvet, mint mondjuk vezetés, utazás közben. Erre nyújt nagyszerű alternatívát az új Disney Hangoskönyvek gyűjteménye. Ez elég interkatív ötlet, ami azoknak a gyerekeknek is jó megoldás lehet olvasóvá neveléshez, akik bizony nincsenek oda a felolvasandó mesekönyvekért. Így garantáltan érdekesebb lesz számukra. Disney figurák és hangszóró segítségével lehet lejátszani a már jól ismert Disney meséket. De, mivel olvasóvá nevelés a cél, minden mesét a gyermek megkap mesekönyv formájában is, nem csak hangoskönyvként. Imádom az ötletet! Melyik gyerek ne szeretne egy igazi Oroszlánkirály figurát birtokolni? És ez csak a kezdet. A mesekönyv, a hangoskönyv a figura nem csak egyszeri, hanem rendszeresen megjelenő sorozat. Így még több klasszikus Disney mesekönyvet lehet összegyűjteni egy csokorba. Az előfizetők további értékes ajándékokat is kapnak mindezek mellé!

deagostini_disney_960x720.png

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekünk jöhet Sima, a Jégvarázs, Némó és bármelyik mesehős a sorozatból, mellé nem lehet lőni ezekkel a mesékkel. A kisebbeknek maga a figura egy nagy élmény, a még olvasni nem tudó gyerekeknek, mint a kis elsősöm, a hangoskönyv nyújt megfelelő élvezetet, nagylány pedig már önmaga olvassa el a történetet. Így, ha úgy vesszük, 3 az 1-ben. Mindenki jól jár. Szerintem nagyon jól kiaknázható, építi a képzelőerőt, elősegíti az olvasás tanulását, illetve az olvasni kevésbé szerető csemeték is hamarabb elcsábulnak ebben a formában. 

A Disney Varázslatos Hangoskönyvek egy olyan sorozat, ami a gyűjthető mesekönyvek, figurák mellett a hangoskönyvek világába is elkalauzolja a gyermeket és az egész családot. Közös időtöltésnek is kiváló! Az első lapszámban Simba, majd Hófehérke érkezik. A Disney név garancia jó mesekönyvekhez, így j beruházás is. 2 éves kortól akár 10 éves korig ajánlható.

Ez az egyedülálló sorozat kizárólag a DeAgositini kiadásában kapható, így náluk lehet megrendelni ezen a linken csak: ITT

Azt tudtad, hogyha használod a DISNEYAUDIO kuponkódot még egy meglepetés vár gyermekedre!?

Gyűjtsd össze az összes Disney karaktert és legyen teljes a gyűjteményetek! Ha 2020. 10. 07- ig megrendeled ezt a fantasztikus sorozatot a weboldalról ITT az alábbi kód segítségével: DISNEYAUDIO, az előfizetői ajándékok mellett még egy 101 kiskutyás uzsonnás dobozt is küldünk neked! Prémium előfizetőkre pedig további értékes ajándékok várhatnak még...

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#cikk #könyv #mese #mesekönyv #hangoskönyv #gyermek #gyermekkönyv #innovatív #újítás #reklám #szponzorált #szponzorálttartalom #prcikk

letoltes.png

 

Szólj hozzá

Könyv Kitekintő