2024. júl 01.

Nem mindegy, mi van a ruha alatt!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Nem mindegy, mi van a ruha alatt!

woman-3035675_1280.jpg

Azt, hogy hogyan érezzük magunk aktuálisan a bőrünkben, nagyban tudja befolyásolni az, mit viselünk az adott szituációban. Egyes ruhadarabok és a jól megválasztott fehérnemű csodákra képes!

A ruházatunk hozzájárul az első benyomás kialakításához, és persze a jó közérzethez is. Mindezt tetézi a tökéletesen eltalált, méretben is passzoló, minőségi és kényelmes fehérnemű viselése, amely megnöveli még az önbizalmat is, hiszen sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben tőle.

Tehát a megfelelően illeszkedő, méretben jó fehérneműk biztosítják a kényelmet és a szabad mozgást, a remek kedvet, a komfortosság mellett. A rosszul illeszkedő darabok pedig kényelmetlen közérzetet okozhatnak, bőrirritációt, kidörzsölődést is akár.

A fehérneműk, ruhák alá való termékek közül egy érdekes, ám keveset emlegetett kategória a titok termékek. Nem is gondolnánk, hány fajta termék van. Mindenki jól ismeri a titok zoknikat, amelynek számos változata létezik, de ezen felül fontos megemlíteni a kevésbé ismert termékeket is. Ilyen például az alakformáló bugyi, a különböző harisnyák, combfixek, titokzoknik, melltapaszok.

summer8.jpg

A combszalag egyike azoknak a daraboknak, amelyre szinte minden nőnek szüksége van. Sokan mégsem tudnak róla és nem igazán használják. Alaktól, életkortól függetlenül a combok összeérése, kellemetlen súrlódása nem egyedi eset. Még a vékonyabb hölgyeknél is gyakori jelenség, különösen a nagy melegek idején. Így a combszalag a nyári ruha tökéletes és diszkrét kiegészítője. Egész napos kényelmet biztosít. A megfelelő méret kiválasztásával pedig nem csúszik le, nem gördül le. Vagy a különleges eseményre való kék menyasszonyi combkötő is ilyen.

harisnyakoto.jpg

Az alakformáló bugyi, harisnya kényelem mellett segít a testkontúr javításában. Elsimítja a derék, has és csípő területén lévő kisebb egyenetlenségeket, ezzel karcsúbb és simább sziluettet biztosít, miközben a kényelmes illeszkedést és mozgásszabadságot is megadja, ugyanakkor nem látszik át a ruházaton.

erotic15.jpg

A bimbótapasz diszkrét megjelenés biztosít. Láthatatlanná teszi a mellbimbókat, ami különösen hasznos vékony anyagú vagy mélyebb dekoltázsú, esetleg hát nélküli ruhák esetén. Könnyen felhelyezhető és eltávolítható, bőrbarát anyagból készül, ami nem irritálja a bőrt. Mégis jól tart, a mellbimbók sem látszódnak át a ruhán, tehát magabiztosabban viselhetünk különböző típusú ruhákat vele. Diszkrétek és kényelmesek. Láthatatlanok a ruházat alatt, és egész nap kényelmes viseletet biztosítanak.

combszalag_1.jpg

A titoktermékek előnye, hogy elegáns megjelenést biztosítanak, és számos stílusban és mintában elérhetők. Jól kiegészítik az öltözéket, mégis szinte láthatatlanok, nem lógnak ki a ruhákból, mégis megfelelő kényelmet biztosítanak és szinte teljesen elkerülhető velük a villantás. Ezek a termékek tehát mind a kényelem, mind az esztétikai megjelenés szempontjából előnnyel bírnak, és hozzájárulnak a mindennapi ruhatár és viselet változatosságához és kényelméhez.

 comb_1.jpg

Összefoglalva, a minőségi fehérnemű viselése nemcsak a kényelem és a megjelenés szempontjából fontos, hanem az egészség és a hosszú távú gazdaságosság miatt is érdemes odafigyelni a megfelelő választásra. Összességében a jó fehérnemű viselése számos pozitív hatással lehet ránk, mind fizikailag, mind érzelmileg. A kényelem, az önbizalom, a személyes kifejezés és a hangulatjavító hatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

A harisnyanadrág pont hu szakértője most megmondja, mire figyelj a kiválasztásnál feltétlenül!

"Amire nagyon oda kell figyleni, az a jó méret. Érdemes a harisnyák esetében is a jó méretet vásárolni. Gyakori tévhit az, hogy nem baj, ha nagyobb, legalább kényelmesebb lesz. Ez a harisnyák estében nagyon nem igaz. Ha nagyobb, akkor lecsúszik, ülepénél, bokájánál. Ezzel nemcsak kényelmetlen lesz, de esztétikailag sem fog szépen mutatni. Ha pedig kicsi, akkkor szűk, könnyen elszakad.
Ezért érdemes szaküzletben, erre specializálódott webshopokban vásárolni, ahol hozzáértők tudnak segíetni, akár telefonon, akár személyesen, a helyes méret kiválasztásában. 
Jó tanács még, hogy akinek több harisnyája van, annak érdmes a csomagolást is eltenni. Azon rajta szerepel a méret, a szín, estelegesen a minta, a harisnya kódja. Így, amikor öltözködik, egyszerűen és gyorsan ki tudja választani az adott napra, alkalomra az ideális darabot. És ha esetleg tönkremegy, tudja, melyik fajtát kell pótolni. "

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#fehérnemű #titoktermékek #nyár #ruházat #ruházatalá #divat #reklám

Szólj hozzá