ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2024. okt 21.

Khloé és a környezetvédelem

írta: Mayerné Répási Adrienn
Khloé és a környezetvédelem

jbr8057_1920x1920.webp

Sampon és környezetvédelem?

Bizony a kettő összefügg! Egy bizonyos sampon választásával is tudod befolyásolni, hogy mennyire véded a környezetet, vagy nem. A sampon előállítása, alapanyagai, csomagolása, a természet kincseinek megfelelő felhasználása is bele számít a környezetvédelembe. Nem beszélve arról, hogy a személyre szabott hajmosás, hajápolás és a hozzá felhasznált szerek is sokat nyomnak a latba. Nem csak neked, a hajadnak jó, ha megfelelő sampont, hajápoló szereket használsz, hanem a természetnek is. És még a hajad is kellőképpen meghálálja. Ehhez viszont fontosság a minőségi hajtermékek használata.
 
A Khloé  f unkcionális szilárd samponja pont ilyen. Nem csak a benne lévő összetevők ápolják a hajat, de ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2024. okt 18.

Már most hiányzik a tovatűnő nyár és a rövidnadrágok

írta: Mayerné Répási Adrienn
Már most hiányzik a tovatűnő nyár és a rövidnadrágok

457569512_402160925874282_6404390640540599739_n.jpg

Sajnos a nyár kezd tovatűnni és átveszi a helyét a hűvösebb ősz. A rövidnadrágot , pólót felváltja a vastag pulcsi, mellény és a hosszú nadrágok. Azért különböző mozgásformákhoz, sporthoz ilyenkor is jól jöhet egy megfelelő rövidnadrág, és felső, termbe és szabadba is.

Így mutatok is kettőt nektek. Az egyik rövidnadrág , a fenti képen látható, amely kék, terepszínű, az anyaga rugalmas és kényelmes. Nem korlátozza a mozgást, ami különösen fontos, ha valaki fut, ugrál vagy bármilyen dinamikus mozgást végez. Jól megy bármilyen sportos felsőhöz. Nem csak sporthoz használható, hanem a hétköznapokban is.

462544562_1690360528189063_4175213491390208924_n.jpg


A másik nagyon könnyed, nyúlós anyagú és iszonyat gyorsan szárad. Szellősebb, bő szárával kényelmesebbé ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2024. okt 08.

Gréger Csaba: Mozaikvándorok és a varázslatos utazás

írta: Mayerné Répási Adrienn
Gréger Csaba: Mozaikvándorok és a varázslatos utazás

covers_803046.jpg

Vegyél te is részt egy varázslatos utazáson!

Daniella (12 éves)

A könyv borítója az már az elején nagyon megfogott a szép színeivel, grafikájával. Nagyon jól ki lehetett szűrni, hogy miről fog szolni a történet. Kifejezetten illet hozzá, tökéletesen eltalálták. Maga a könyv kinézete, de a fülszöveg is arra ösztönztött, hogy rögtön beleolvassak, hiszen kellően figyelemfelkeltő. És amint elolvastam 3 oldalt, azonnal beszippantott. Ekkor még jobban azt gondoltam, hogy ezt tovább kell olvassam azonnal. Könnyen elolvasható, haladós történet. A betűk nagysága, a betűtípus is pont megfelelő. Szerintem a könyvnek az egyik legnagyobb előnye az volt, hogy a benne lévő illusztrácikók gyönyörűek voltak és ez is egy plusz töltetett ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

2024. okt 07.

Egy szerelem miatt kezdett el írni az írónő

írta: Mayerné Répási Adrienn
Egy szerelem miatt kezdett el írni az írónő

dsc_8138.jpg

Florina Wolf ra esett a választásom, mikor kutattam a következő interjú alanyom után. A Pizzaszív című kötetével, mi tagadás, felkeltette a figyelmem.

- Mi indított el az írás felé az úton?

A szerelem. Természetesen a kistini féle, belezúgtam egy hírességbe szintűt képzelj el. A judós barátnőmmel az InuYashának hála lettünk jóban. Egy nap hozott edzésre egy Bravo újságot, meg az Mp3 lejátszóját és megmutatta a bandát, meg a dalaikat. Ő Billért, én Tomért voltam oda, olyan tizenkét éves körül voltunk, a szüleim akkor váltak. Szóval, figyelem elterelésképpen szórakoztattuk egymást a Kaulitz ikrekkel elképzelt, közös jövőnkben, hol szuperképességekkel, hogy csak a mindennapi életben. Olyan kilencedikes koromban ...

Tovább Szólj hozzá

Interjú Kitekintő

2024. okt 02.

Előnyös-e otthonról dolgozni? Vagy akad hátránya?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Előnyös-e otthonról dolgozni? Vagy akad hátránya?

working-791849_640.jpg

A Covidnak köszönhetően egyre elterjedtebb munkaforma a home office! Jó dolog is, hiszen az ember rengeteg időt, idegeskedést, utazást megspórol vele. Sokkal szabadabban tud dolgozni, és az olykor kellemetlen munkatársakat is kihagyhatja. Igen ám, de ha hiszed, ha nem, van hátulütője is az otthonról való dolgozásnak! És nem, most nem arra gondolok,hogy mindig megkapja az ember, hogy " neked könnyű, van rá időd, hiszen otthon vagy !". Van pár dolog, amire fokozottan oda kell figyelni, ha valaki otthonról dolgozik.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

süti beállítások módosítása