2023. nov 30.

Tortát egyszerűen?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Tortát egyszerűen?

406644826_7054323811294239_661170467903890357_n.jpg

Próbáltatok már otthon, rövid idő alatt elkészíteni egy finom, és csodás kinézettel rendelkező tortát szülinapra vagy névnapra? Nem egyszerű dolog. Én nagyon jól tudok főzni, de a sütés nem tartozik az erősségeim közé. Ronda, ám finom tortákban vagyok csak otthon. Így szerettem volna ezen változtatni és valami bombabiztos, mutatós tortakészítési segédletet kerestem. Így leltem a Cakebyou oldalára, ahol otthon, gyorsan elkészíthető, elronthatatlan, mutatós tortahozzávaló csomagot lehet lelni. Velük gyerekjáték ármilyen torta elkészítése. Hamarosan ki is fogom próbálni, megírom majd a tapasztalataim. Addig is készítettem egy interjút az egyik tulajdonossal. 

- Honnan jött az ötlet a tortakészítő csomaghoz?


Mindketten több gyermekes szülők vagyunk, így az évek során több, mint 100 saját születésnapi party megszervezését, torta sütését vállaltuk magunkra. Így egészen pontosan ismerjük az otthoni tortakészítés kihívásait, főleg ha gyerekek igényeinek akarunk megfelelni. A csillámpónis, traktoros, űrhajós és egyéb extrém kívánságos torták elkészítése rengeteg időt és energiát igényel. És az eredmény sem mindig olyan, mint aminek megálmodtuk. Innen jött az ötlet, hogy kreativitásunkat és műszaki ismereteinket ötvözve, megalkossuk a
Cakebyou-t, a formatorta készítő készletet, amivel időt, energiát spórolhatunk és a
végeredmény is csodás lesz.

 406664004_7054323111294309_5253708337139418068_n.jpg

- Ez gyakorlatilag elronthatatlan, azaz nagy kézügyesség és gyakorlat nélkül is elboldogul vele az ember?


Igen, az első kollekciónkat úgy alkottuk meg, hogy nem kell hozzá semmi szakmai tudás, csak az elszántság, hogy gyönyörű tortát fogok készíteni a gyermekemnek. A kínálat folyamatosan bővülni / cserélődni fog, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző és nehézségi szintnek megfelelő mintát.


- Mennyi idő alatt készíthető el így egy torta, a segítségetekkel?


A most kínált csomagokkal nagyjából 30 perc összeállítható egy torta. A tortalapokat javasoljuk előre megsütni, mert a készlet nem tartalmazza. A honlapunkon adunk részletes segítséget a piskóta elkészítéséhez is, képekkel videókkal illusztrálva. De nagyon szívesen segítünk bárkinek, ha bármilyen kérdés felmerülne. Rendelkezésre állunk több csatornán is.


Milyen anyagok kerülnek be a csomagba? Mire figyeltél a kiválasztásukkor különösen? Allergéneket tartalmaznak?


A csomagunk fondant masszát, kakaós tortakrém port, kiszúró formákat és összeállítási
segédletet tartalmaz. Alapanyagaink kiválasztása során kiemelt szempont volt, hogy lehetőség szerint magyar gyártóktól vásároljunk. A fondant massza 100% természetes színezékeket tartalmaz, mert fontos számunkra, hogy elkerüljük a gyermekek viselkedésére káros anyagokat. Speciális táplálkozási igények esetén javasoljuk a honlapunkon található adatlapok, termék összetevő listákat átnézni. Kiszúró formáinkat pedig 3D nyomtatóval nyomtatjuk, BIO PLA élelmiszerbiztos lebomló műanyagból.


Nagyszerű segédletet kapnak a vásárlók, mellyel pofon egyszerű az elkészítés. Mennyire tudnak szabad kezet kapni a tortakészítők? El lehet térni a kiválasztott színektől, mintáktól?


A csomagba 50g-os kiszerelésű különböző színű fondant kockákat csomagoltunk, színkeverési javaslattal, de természetesen bárki bátran kísérletezhet! A mintáinkat úgy alkottuk meg, hogy legyen mindig egy kisebb, a fő mintát kiegészítő kiszúró forma minta is a csomagban, hogy szabadon lehessen kreatívkodni vele. A fő motívumnál javasoljuk követni a kiválasztott mintát a biztos siker érdekében. 

406643182_7054324001294220_328872994028820748_n.jpg


-Tudjuk, hogy a saját kezűleg elkészített dolgok finomabbak és értékesebbek is, mint a nagyüzemben vásárolt termékek. Mi adja még ezen kívül a tortakészítő előnyét?


A torta mintáink különlegesek, egyediek, a torta készítő készletünkkel pedig az otthon sütött tortához egyszerűen és gyorsan egy olyan dekorációt lehet varázsolni, ami büszkeséggel fog eltölteni minden vállalkozó kedvű vásárlót!


- Mik a visszajelzések?


A visszajelzések nagyon pozitívak, vásárlóink remek kikapcsolódásként és sikerélményként élik meg a torta készítést. Örömmel olvassunk az élménybeszámolókat a torta készítésről és nézegetjük a fotókat az elkészült tortákról! A gyerekek is nagyon szívesen segítenek a torta készítésben, így a szép végeredmény mellett remek családi program is a torta készítés.


- Mi a motivál legjobban ebben a vállalkozásban? Mi ad lendületet, ötleteket a számotokra?


A legnagyobb lendületet a vásárlóink visszajelzése, sikerélménye adja. De rengeteg lehetőség van új minták kitalálásában és a különböző technikák alkalmazásában is, így számtalan ötletünk van még a jövőre nézve.


-Nagyon izgalmas formákban rendelhető a tortakészítő. Tervezitek még további formák rendelhetőségét is?


Minden formánk magyar grafikusok munkái, melyeket egyedileg terveztetünk és a saját ötleteink alapján készülnek. A választékunk folyamatosan bővül, minden alkalomra, ünnepre külön kollekcióval készülünk így érdemes rendszeresen figyelni a honlapunkat (https://www.cakebyou.hu/), illetve követni minket a közösségi médiában.


- Mik a terveitek a továbbiakban? Esetleg ily módon, egyszerűbben, gyorsabban elkészíthető sütemények? Vagy valami teljesen más?


Rengeteg terv és ötlet van a zsebünkben! Nagyon kíváncsiak vagyunk vásárlóink visszajelzéseire, ami alapján fogjuk a terméket tovább fejleszteni és az újdonságokat bevezetni. Tervezzük például más ízesítésű torta krémporokkal bővíteni a választékot, de szeretnénk a későbbiekben tematikus torta készítő workshopokat is tartani.

Keressétek bátran a Cakebyou tortakészítő készletet!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#torta #finomság #édesség #tortakészítő #cake #cakebyou

Szólj hozzá

Interjú Teszteltük