ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. ápr 19.

Gyógyszer nélkül az allergia ellen?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Gyógyszer nélkül az allergia ellen?

allergias_orrdugulas.jpg

Ahogy szép lassan kitavaszodik, a szívünk is egyre napsugarasabb, könnyebb lesz. Az évnek az egyik legszebb hónapja az április. Nyílnak a szebbnél szebb virágok, kizöldültek a fák, bokrok, amik szédületes színeket, illatok garmadáját lopják az életünkbe. De nem mindenkinek boldog időszak ez. Ilyenkor megnövekedik a pollenallergiában szenvedők száma is. Kapar a torkuk, ég a szemük, könnyeznek, prüszkölnek, köhögnek, fáradtak és kialvatlanok lesznek, csak hogy pár általános tünetet említsek. Nem könnyű örülni a tavasznak, mikor minden nap egy küzdelem, harc. 

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2020. ápr 15.

Üzenet a világból...

írta: Mayerné Répási Adrienn
Üzenet a világból...

sparkler-677774_640.jpg
A vírus és az ezzel járó helyzet különleges dolgokra sarkall mindenkit. Sokakat nagyon rosszul érintett, mások előnyt kovácsoltak belőle. Bevallom nekem nem könnyítette meg az életem. Sok lemondással jár és nehezített terep. Na de nem is panaszkodás szeretne lenni a postom.
Sokan sokféleképpen látják, értékelik, élik meg a dolgot. Kíváncsi lettem, mások, más országokban hogyan éreznek, mit gondolnak, hogyan vélekednek a dologról. Így körbekérdeztem és izgalmas válaszokat kaptam, amit szeretnék veletek is megosztani. 
Üzenet a palackból...

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2020. ápr 15.

Pillangólány

írta: Mayerné Répási Adrienn
Pillangólány

Költészet, szenvedély és szerelem

93521118_2980190278707633_2673504407458414592_o.jpg

Még egészen friss az élmény, a könyv kiváltotta érzések bennem. Szeretek egy darabig rágódni rajta, de most gyorsan kiadnám inkább magamból. Kölcsön kaptam a kötetet egy kedves ismerősömtől, aki nagyon kíváncsi volt rá, mit fogok hozzá szólni, így gyorsan időt kerítettem rá, ugyanakkor a szokottal ellentétben, most a véleményem is gyorsan kiírom magamból. Vigyázat erotikus, szerelmi történet...

...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Olvastuk

2020. ápr 14.

Boldogságod kulcsa!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Boldogságod kulcsa!

Leld meg a boldogságod kulcsát!

_dsc0017.jpg

Fotó:  https://www.facebook.com/SusovitsLillaPhotoDesign/

A boldogság állapota könnyen elérhető és nagyon hamar el is veszíthető. Ahhoz, hogy jól érezzük magunk, csak a pozitív érzelmet kell gyűjtögetnünk. A jó hír az, hogy számtalan módon hozzátehetünk egy maréknyit. Kinek kevesebb kell ahhoz, hogy boldognak érezze magát, kinek jóval több. A boldogság növelhető, tanulható, rendszeresen gyakorolható. Olyan megfoghatatlan dolog, ami kell az élethez, a boldoguláshoz, a jólétünkhöz. Hiánya fájó űr. A boldogság olyan, mint a levegő. Szükséges az életben maradásunkhoz! És bizony jelen helyzetben túl sok okunk nincs a boldogságra . De mégis gyűjtsünk be belőle minél többet.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

süti beállítások módosítása