2020. ápr 19.

Gyógyszer nélkül az allergia ellen?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Gyógyszer nélkül az allergia ellen?

allergias_orrdugulas.jpg

Ahogy szép lassan kitavaszodik, a szívünk is egyre napsugarasabb, könnyebb lesz. Az évnek az egyik legszebb hónapja az április. Nyílnak a szebbnél szebb virágok, kizöldültek a fák, bokrok, amik szédületes színeket, illatok garmadáját lopják az életünkbe. De nem mindenkinek boldog időszak ez. Ilyenkor megnövekedik a pollenallergiában szenvedők száma is. Kapar a torkuk, ég a szemük, könnyeznek, prüszkölnek, köhögnek, fáradtak és kialvatlanok lesznek, csak hogy pár általános tünetet említsek. Nem könnyű örülni a tavasznak, mikor minden nap egy küzdelem, harc. 

Persze ilyenkor a legtöbben a jól bevált orrspréhez, allergiagyógyszerükhöz nyúlnak, ami enyhíti a tüneteiket. Na de mi van azokkal, akik nem szedhetnek semmit rá, mert kismamák, még apró gyerekek, valamilyen ellenjavallatuk van vagy különösebben nem szívesen nyúlnak gyógyszerekhez? Akkor ők mondjanak le a reggeli tárt ablakról, a természetről és a kirándulások jótékony hatásairól? Kerüljenek minden zöld területet, mert virágzik a parlagfű, nyárfa vagy valamelyik allergiát okozó növény? Mert az év majdnem teljes szakaszában valamelyik növény biztosan virágzik. Itt meg tudod nézni, mikor melyiknek erősebb a pollenje éppen.

Jó hírem van. Már azok számára is akad megoldás, akik nem szívesen szednek állandó gyógyszert allergiájukra. Allergia elleni orrfilter!

20190322_134730_jo.jpg

Ha már kipróbáltad az összes létező gyógyszert és nem vagy elégedett velük, valami korszerűbb, hatékonyabb dologra vágysz, vagy nem szeretnél szedni rá semmilyen, nem természetes szert, akkor neked találták ki az allergia elleni orrfiltert. Első hallásra meglepőnek tűnik, ám kényelmes és egyszerű használni. Füldugó elvén működik. Két apró, összekapcsolt szilikongyűrűt képzelj el, melyben cserélhető filterek találhatóak. A filterek segítségével elkerülheted a pollenek, poratkák, gombák és bármilyen allergiát okozó dolgokat a szervezetedtől. Így szinte teljesen megszabadulhatsz az allergia kínos, fájó, kellemetlen, irritáló tüneteitől. Nem lesz téma többé a tüsszögés, orrfolyás. A WoodyKnows légáteresztő orrfilter a pollenek 90%-át kiszűri úgy, hogy nincs semmilyen mellékhatása, ellenjavallata. szmog, por és horkolás ellen is kiváló. Nem kell örökké az orrsprét keresned, kókadoznod az allergiatablettáktól, szabadon mászkálhatsz a szabadban mindenféle megkötés, szer nélkül bármennyit.

Egy jó kis bográcsozás? Egy egész napos túra a természetben? Városnézés? Nagytakarítás? Egyik sem okozhat problémát az allergia elleni orrfilterrel többé!

Alig látszik, nem okoz irritációt, könnyű felhelyezni, 1-3 nap között kell cserélni, így minimális kellemetlenséggel jár az egész. Ha megakadályozod, hogy bekerüljenek a pollenek a szervezetedbe, megúszod az allergia legjavát. Ugye hogy megéri kipróbálni?

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#allergia #előzdmeg #orrfilter #WoodyKnows #szponzorálttartalom #reklám #prcikk #cikk 

orrfilter_hasznalat_kozben_500.jpg

 

 

 

Szólj hozzá

Kitekintő