ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. okt 22.

Rendhagyó adventi kalendárium gyerekeknek

írta: Mayerné Répási Adrienn
Rendhagyó adventi kalendárium gyerekeknek

img_20201021_091531_1.jpg

Hamarosan aktuálissá válik az adventi kalendárium. Még keresem az igazit a gyerekeknek. A papír, csokis változatot annyira nem kedvelem, bár néha elcsábulok. Viszont a mai vendégpostban nagyszerű tippet kaptam Albert Bernadette-től, aki a  Mindenütt jóóó - Travel blogot vezeti. Kicsit munkás, ám cseppet sem hízlal és a gyerekek mégis garantáltan imádni fogják.

Köszönöm az írást!

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anyukás tartalom

2020. okt 22.

Mitől lesz eladhatóbb egy könyv?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Mitől lesz eladhatóbb egy könyv?

book-419589_640.jpg

A múltkori könyves marketing cikk után (amit ITT találsz), úgy éreztem, kell egy folytatás. Annyira sok író el van veszve segítség, útmutató nélkül. Egyszerűen nem érez rá a marketingre és hiába jó a könyve, nem kerül az olvasók kezébe. Sokszor a kiadója sem segít ebben szemernyit sem. Ha pedig magánkiadás, akkor végképp egyedül bolyonghat a marketing világában. 

Persze az első és legfontosabb, hogy jó témát dolgozz fel, izgalmas módon. Olvasható legyen, jól megszerkesztve, lektorálva. Kell egy szép borító és grafikák is hozzá. A szép megjelenés elengedhetetlen. Fontos a nyomtatás, papírminőség, olvashatóság, betűméret, betűfajta és a színe is. De ez még nem elég! Így pár fontos, és hasznos dolgot felsorolok, ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Kitekintő

süti beállítások módosítása