2019. nov 26.

Szabadidejében jótékonykodik a futó anyuka

írta: Mayerné Répási Adrienn
Szabadidejében jótékonykodik a futó anyuka

Vállalkozás jótékonykodva? Naná!

74387464_2600906986659724_650896276459618304_n.jpg

Egy kicsit rendhagyó bemutatkozó, interjú következik most, amit nagy örömmel írtam meg egy különleges felkérésre.

Imrik-Ferenczy Barbara a DiFerenczya - Web in Style tulajdonosa. Webdesigner  és grafikaitervező is egy személyben. Kezei közül látványos munkák kerülnek ki rendre. Egy jól működő, letisztult weboldal, személyes márkát jelölő logó vagy névjegykártya sem fog ki rajta. Gyorsan megtalálja a közös nevezőt a megbízójával és mindig eltalálja az ízlését. De nagyszerűen elvégzett, lelkiismeretes munkája mellett anyuka is. Fontos számára a család és a hagyományos értékek. Ráadásul arra is szakít időt, hogy fusson, sportos életet éljen. Szerelmese a futásnak. Abban is pont olyan lendületes, mint munkájában. Run Free oldalával sokaknak segít visszatalálni a sporthoz. Értékes információkat oszt meg a sportolással, egészséges életmóddal, táplálkozással kapcsolatban ott.

Szeretne komolyabban is segíteni a nőknek, anyukáknak a kezdésben, újrakezdésben. Azt vallja, nem csak az anyaság és a karrier fontos, hanem az énidő is.

"Nem hiszek abban, hogy egy nőnek fel kellene adnia a saját életét a gyermekvállalást követően. Nem csak anyának kell lenni! Nőnek, feleségnek, barátnőnek, gyereknek is meg kell tudni maradni. Ettől leszünk boldogok, kiegyensúlyozottak - ettől lesz a saját gyerekünk is boldog."

Ennyi fontos teendője mellett hihetetlen, de mindig szakít időt a jótékonykodásra is. Oszlopos tagja a Minden babának jár kampánynak, ahol rászoruló babáknak gyűjt többedmagával alapvető és fontos dolgokat az életkezdéshez. De beteg gyerekeknek futós rendezvényeket is szervez. Továbbá munkájában is szívesen adakozik, segít, hogy azoknak is elérhető legyen egy weboldal készítés, akiknek nem áll rendelkezésükre nagy összeg erre. Támogatja a kis és mikró vállalkozásokat, a kézműves termék készítőket, a női vállalkozókat teljes erőbedobással.

A szívét teszi bele a munkájába. Mindig igényes, izgalmas dolgok születnek nála. Érdemes benézni hozzá, megnézni az eddigi munkáit. Aki őt választja, a lehető legjobb kezek közé kerül. Számára munkája nem csak egy letudandó feladat, hanem misszió, szerelem is. Személyében nem csak egy munkatársat, egy weblapkészítőt kaphatsz, hanem egy kicsit barátot és mentort is.

Ha egy jó barátot, mentort, weblapkészítőt, grafikust keresel, ő a te embered. Vidámságával, empatikusságával, ízlésvilágával elkészíti neked a világ legszebb oldalát, ami teljességgel jellemző rád, tükrözi a személyiséged.

Nagyszerű ember Barbara, hatalmas nagy szíve van. Egy színes, vibráló személyiség, akiben rengeteg segítő szándék szorult. Nem magamutogatásból adakozik, hanem azért, mert a szíve ezt súgja neki. Empatikus. A gyermekét is ebben a szellemiségben nevelik, férjével közösen. Rendkívül jó barát is, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy ők kértek meg, írjak róla, mert megérdemli. Ebben teljességgel egyet értek velük. 

Köszönjük Barbi, hogy vagy nekünk! Szeretünk!

DiFerenczya- Web in style

#weblapkészítő #anyuka #futó #jótékonykodás

ReAd-blog

Szólj hozzá

Interjú