2024. jún 14.

Kreatív erőtánc hétvége

írta: Mayerné Répási Adrienn
Kreatív erőtánc hétvége

A női sebek gyógyulásáért...

448235626_7866461146747164_731248827126041136_n.jpg
Kreatív erőtánc hétvége (női sebek gyógyulásáért)
Ha úgy érzed, hogy szükséged van a nőiességed mély, erőteljes gyógyulására, akkor próbáld ki a Kreatív erőtánc hétvégét.
A testünk a zenére öntudatlanul mozdul olykor, amely kapcsolódás a felsőbb énünkhöz is egyúttal. 
2024.07.19-07.21 között kerül megrendezésre a hétvége. 
Helyszín: Mátraalmás, Mátrai Vándor Apartmanok- Bem utca 3
Hogy kinek ajánlott? Bárkinek, akik bármilyen női sebbel rendelkeznek, ez lehet lelki eredetü, vagy akár fizikai is lehet pl: abortusz, nőgyógyászati műtét, stb. 

A tánc és a művészet az élet legősibb kifejező eszközei

A kezünkkel alkotni, anyagot megfogni, vagy amikor a testünk egy zenére mozdul, mindegyik öntudatlan kapcsolódás a felsőbb énünkhöz. Neked szól ez a hétvége, ha a következő pontok bármelyikén úgy érzed van elakadásod.

Te képes vagy adni és befogadni egyaránt? Vagy feláldozod magad bárkiért? Legyen szó egy bókról, családi-baráti segítségről, vagy éppen pénzről, az egyensúly akkor lesz meg, ha mindkét irányban könnyedén áramlik az energia.

Minden kapcsolatod szeretetteljes? Az, hogy megbántódunk, mérgesek leszünk teljesen rendben van. A kérdés az, hogy a mérleg melyik irányba dől el. Folyton a fájdalmakat bántásokat éled meg, vagy ezt képes vagy a kommunikációddal helyrebillenteni?

Képes vagy meghúzni a határaidat? Azt mondani a gyermekednek, a párodnak, a szüleidnek, barátoknak, netalán a munkatársaidnak, hogy neked ennyi fér bele, a többi már nem? Ha vállalkozóként dolgozol képes vagy elkérni a munkád árát?

Vannak fäájdalmas ismétlődéseid az életedben? Párkapcsolatban, munkában? Tisztítsd meg ezeket a rejtett mintázatokat. Felmenőinktől rengeteg mintát kaptunk a szüleinken keresztül,amik nem feltétlen szolgálják az érdekeinket és amíg öntudatlanul vagyunk bennük, rombolják az életünket.

Nőgyógyászati műtétek után. Mindegy, hogy abortusz, egészségügyi kaparás, ciszták, miómák, akár a teljes méhed került eltávolításra. A második nap programja mindenképpen áldásos hatással lesz a méhed és a teremtő központod "mérgező sártól" való megtisztítására. Bármilyen fizikai elváltozás, seb, eltávolítás is történt, az energetikai lenyomat ott van, ezt mindenképpen tisztítjuk.

Ha hasonló dolgok foglalkoztatnak, ha több kérdésre nemmel válaszoltál, akkor ez a hétvége érdekes lehet a számodra!
A művészetterápia és a méhtisztító erőtánc, valamint a munay ki szertartások együttes, egymásra épülő hatása nem csak kellemes időtöltést jelent egy gyönyörű helyen, hanem erőteljes önmunkát is. Ezen a hétvégén biztonságos, szeretetteljes, támogató közegben kiengedheted a régóta hordozott, eltemetett fájdalmakat, ránézhetsz és feloldhatod az elakadásaidat, hogy ezek után visszaszerezve az erődet békés harcosként állhass ki önmagad mellett!!

Ára: 77500 Ft 2024. június 15-ig tartó jelentkezéssel, utána 89 500 Ft

Ha szeretnél erről bővebbet tudni, ezen a linken találsz további információkat. Itt 

Itt megtalálod a teljes programot és itt tudsz jelentkezni, ha kedvet kaptál hozzá. 
Akik tartják: Fürjes Orsi nőiség mentor és Tömösy Andi művészetterápiás coach
448368073_7866460890080523_2596853233720738781_n.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #program #női #erőtánc #esemény #tábor

Szólj hozzá

Program Kitekintő