2023. aug 18.

Tíztó horgásztó: Családi paradicsom a szabadban

írta: Mayerné Répási Adrienn
Tíztó horgásztó: Családi paradicsom a szabadban

277853766_733835124276934_520589965223476865_n.jpg

Milyen az ideális nyaralás?

Ha a nyaralás szót halljuk, mindenkinek más jut az eszébe róla. Van, aki az aktív pihenés híve, folyamatosan megy, kirándul, sportol. Más jobban szeret vízpart mellett pihenni, madárcsicsergős csendben, nyugodtan, egy jó könyvvel és sokáig aludni. És van olyan ember, akinek a nyaralás egyet jelent a környék felfedezésével, túrázással, kirándulással vagy épp kedvenc hobbyja űzésével. Természetesen egy családon belül is nagyon eltérőek lehetnek a jó nyaralás kritériumai, így nem könnyű kompromisszumot kötni, hogy mindenkinek megfelelő legyen. De van, ahol nem is kell! Baján, a Tíztó horgásztavon a család minden tagja megtalálhatja a számára ideális pihenést és szórakozást, a tökéletes feltételeket a nyaraláshoz.

1-18-of-192.jpg

Tíztóról és a környékről

A Tíztó horgásztó Baja közvetlen közelében, Magyarország szívében, a Duna bal partján, természetvédelmi területen található. 2008-ban nyitott meg. A város Bács-Kiskun vármegye második legnagyobb települése. A tó a környező terület tíz tava után kapta a nevét. A két tóból álló horgász- és szabadidőközpont egyedülálló vízi élőhelye számos madár- és növényfajnak, halfajnak. Az itt található változatos növényzet és vízi élet vonzóvá teheti a területet a természetbarátok, túrázók számára.

Jelentős kikötőváros és közlekedési csomópont. Ezen kívül gazdasági, kulturális, oktatási központ is, mely rengeteg látnivalóval büszkélkedhet a kirándulni szeretőknek. Türr István Múzeum, Türr István-kilátó, Bagolyvár, Pandúr Ökopark, Éber-emlékház, Borbás Mihály Látogatóközpont és Csillagleső Planetárium, Sugovica part, Szentháromság tér, hogy csak párat említsünk. Baja városközpontja tele van szebbnél szebb épületekkel és történelmi emlékekkel.

De nem csak ezért érdemes ellátogatni Tíztóra! Hogy mit tud még? Horgászat, természet, túrázás, városnézés, pihenés, wellness egy helyen!

 

1-12-of-191.jpg

Wellness és horgászat egy helyen

A Tíztó horgásztó Magyarország egyik gyöngyszeme, amely tökéletes harmóniát kínál a természet, horgászat és wellness szerelmeseinek. Ideális választás a horgászni vágyóknak, de olyan családok számára is, akik valóban értékelik a változatos kikapcsolódási lehetőséget.

A tó kristálytiszta vize, a természet, a madárcsicsergés, egyszóval a csodálatos környezet azonnal elvarázsolja az érdeklődőket. Vendégház 5 darab kétágyas szobája és 1 darab pótágyazható szobája, valamint egy 3 fős apartmanja és közvetlen a vízparton, két 4-4 fő befogadására alkalmas fedett teraszos mobilház várja a vendégeket, így mindenki megtalálhatja az igényeiknek megfelelő szálláslehetőséget.

7_netre.jpg

6_netre.jpg

A horgászok örömére kettő intenzíven halasított horgásztó van, melyben szép halak találhatók, süllők, pontyok, amurok, busák, csukák, vagy akár 60 kg feletti harcsák foghatóak.

285821639_1056910028578438_4751844161095938718_n.jpg

De ami igazán egyedivé teszi ezt a helyszínt, az a sokszínűség. Míg a férjek élvezhetik a kifogható halak izgalmát, a feleségek elmerülhetnek a wellness szolgáltatásokban. Finn és infraszauna, élménymedence, jakuzzi, gőzkabin, merülő medence vár rájuk, hogy tökéletes kikapcsolódást nyújthasson. A gyerekek sem maradhatnak ki, hiszen a játszótér, ping-pong asztal és a tó partján kialakított szabadidős terület végtelen szórakozást ígér. Ezen kívül sütögetés. szalonnasütés, bográcsozási lehetőség is akad.

1-30-of-30-2-scaled.jpg

Szabadidőközpont ideális csapatépítő tréningek, céges rendezvények, osztálytalálkozók, születésnapok, családi vagy baráti összejövetelek megtartására, akár horgászati lehetőség igénybevétele nélkül is. A recepciónkon büfé és falatozó is üzemel.

A Tíztó horgásztó tehát valódi családi paradicsom, ahol mindenki megtalálja a maga kedvenc elfoglaltságát. A csöndes pihenést kedvelők és a kalandvágyók is otthon érezhetik magukat, itt a lenyűgöző és sokszínű lehetőségek örök emlékként maradnak meg szívükben. Ne habozz csatlakozni azokhoz, akik már felfedezték a Tíztó varázslatos világát!

Tíztó horgásztavat választva a család minden tagjának álomnyaralásban lehet része!

E-mail: tiztohorgasztavak@gmail.com
Telefonszám: 06704246817
Cím: Baja,6500, I. Körzet Tanya, 0606/35. hrsz. koppány utca vége
Tíztó weboldal:  https://tizto.hu/
És ha ennyi nem lenne még elég, nézd meg a kedvcsináló videót a Tíztóról. 

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#Tíztó #program #nyaralás #pihenés #horgászat #reklám

Szólj hozzá

Program Kitekintő