2024. máj 17.

Frühwirth Ildikó: Mert szép

írta: Mayerné Répási Adrienn
Frühwirth Ildikó: Mert szép

Brandépítés szívvel-lélekkel

428648216_3432272160398093_7717966365568898016_n.jpg

Vállalkozáson gondolkodsz, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Rengeteg dolgot figyelembe kell venned. Ehhez nyújt most segítséget Frühwirth Ildikó: Mert szép kötete. 

Egy olyan marketinges, brandépítős kötet, amely nem csak tanítani szeretne, megmondani a tutit, hogyan kell csinálni, hanem szívvel, lélekkel készült, saját példákkal alátámasztva. Felvázolja ildikó útját, mit tanult az útja során, hogyan lett brandépítő. Bemutatja a buktatókat, de azokat az állomásokat is, amiket végig kell járnia valakinek, mielőtt saját brandet alapít.

Színes, tanulságos és sok okos dolgot ír le benne, ami elengedhetetlen egy vállalkozáshoz.

De nem ez a kötet erőssége, hanem az, ahogyan leírja. Nem száraz, tankönyvi, hanem izgalmas, példákkal teli. Az írónő olyan hasznos tanácsokat oszt meg az olvasóval, hogy mindenki merje felvállalni önmagát, lelje meg, miben jó, ne üljön a babérjain, hanem tegyen az álmáért...

 

 429820037_3432272257064750_6938424551481060421_n.jpg

Megfogalmaztad már magadnak, hogy milyen rövid és hosszú távú céljaid vannak? Érdemes lehet elgondolkodnod azon, hogy milyen olyan szabadidős tevékenységed van, amely által bevételre tudnál szert tenni.

 De azt is az olvasó elé tárja, hogy milyen emberi tényezők, tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy valaki jó vállalkozó legyen, milyen attitűdök. Ilyen a nyitottság, a megújulás képessége, szemfülesség, fontosak továbbá a kapcsolódások, vagy a kapcsolatok fejlesztése. De ide sorolható a sokszínűség, nyitottság, merészség, és az is, hogy ismerje fel mindenki a lehetőségeit, fogadja el a segítő kezeket és tanuljon, felesssze magát, fejlődjön. 

A brandépítés egy nagyon izgalmas, különleges utazás számomra, egy hatalmas kaland, amelynek során kinyílt számomra egy teljesen új világ, egy olyan világ, amelyben egyre inkább megismerhetem önmagamat, a
létezésem okát és értelmét, és egyre inkább tudom azt
is, hogy ki is vagyok valójában.

Úgy érzem ez a kötet azért volt anyira erős, mert rengeteg értéket tud adni másoknak, olyan útravaló mondatokat, megszívlelendő tanácsokat, amelyeket be tudnak építeni a hétköznapjaikba, életvitelükbe és a vállalkozásukba, brandjükbe is. 

Hiszen nem csak tőke kell és egy jó ötlet egy brand kiépítéséhez, egy vállalkozás elkezdéséhez, hanem ezernyi minden még. Kell hozzá kitartás, hogy szeresse az illető, amit csinál. Elengedhetetlen, hogy tudjon vele azonosulni, így az értékmentés, értékteremtés is. Továbbá közösségépítés, egyediség és minőség is fontos eleme. 

Nagyon sok izgalmas idézetet ki tudtam volna még ragadni, amiért érdemes elolvasni a kötett. De nem csak ez miatt. Nagyon jók Ildikó gondolatai a vállalkozásról, a vállalkozás indításráról, ennek a lelki részéről. Továbbá  a képek, egyéb plusz dolgok szintén kiemelik a hasonló, száraz tankönyvi marketing és brandépítésről szóló kötet közül. Nem csak tanít észrevétlenül, hanem szórakoztat is. Nagyon jó volt Ildikó életébe és a vállalkozásai megalakulásának körülményeibe is bepillantást nyerni egy könyv elejéig. 

De ajánlom figyelmedbe, hogy a kötet mellé a hozzá tartozó munkafüzetet is rendeld meg, am segítségével a saját vállalkozásod is megtervezheted. 

Ha van már vállalkozásod, vagy tervezed, hogy elindítasz egyet, akkor mindjárt, a folyamat elején vagy akár később is nagyon hasznos és szinte elkerülhetetlen teendő a piackutatás, a versenytárselemzés. Mielőtt nekiállsz a kutatásnak, először mindenképpen érdemes a témával kapcsolatban szakirodalmat olvasni, információkat gyűjteni, hogy a munkád révén majd minél több értékes adatra, következtetésre tudj szert tenni.

Ha kedvet kaptál a kötet megvásárláshoz, itt megteheted: Mert szép

Elérhetőségek:

https://mertszepdesign.hu/
https://www.facebook.com/mertszepdesign
https://www.facebook.com/mertszepunnepfruhwirthildikoszertartasvezetovel/
https://www.facebook.com/mertszepmagyarnyelvkorrekturaonlineorakfruhwirth
https://www.facebook.com/mertszepharmoniatestbeneslelekben/
https://www.facebook.com/mertszepkonyvekfruhwirthildikoiroioldala


�� fruhwirthildi@gmail.com, ill. info@mertszepdesign.com
�� +36204367617

Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk