ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2023. feb 25.

Önvédelmi praktikák

írta: Mayerné Répási Adrienn
Önvédelmi praktikák

woman-gfbaf41fe1_640.jpg

Nőként, három kisgyermek édesanyjaként kiemelten fontosnak tartom az önvédelmi oktatást és az önvédelem megtanulását. Sajnos egyre jobban abba az irányba megy hazánk közbiztonsága is, hogy bizony feltétlenül KELL!. Természetesen a megelőzés, minden óvintézkedés megtevése a bűnesetek elkerülés ellen, az elsődleges feladat. Ha pár dologra odafigyel az ember, akkor sokszor az önvédelem sem kell, tökéletesen megelőzhetőek a necces helyzetek. 

Természetesen sokan azt gondolhatják, hogy őket nem érheti semmi baj, mert például nem feltűnőek, nem öltözködnek kihívóan, nem elég vonzóak, nem hangosak, harsányak és nem rendelkeznek drága telefonnal, sok pénzzel. De ez sem elegendő sokszor a bajok bekövetkezésének elkerülésére.  ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2023. feb 25.

Budai Gina: Londoni ​idegenek (Vörös és kék 1.)

írta: Mayerné Répási Adrienn
Budai Gina: Londoni ​idegenek (Vörös és kék 1.)

covers_780350.jpg

 

Álomgyár Kiadó gondozásában megjelenő Londoni idegenek című regényhez előolvasásban jutottam hozzá. 

A történet egy kedves, szívet melengető, vicces, vidám romantikus. Olyan történet, mely semmi drámát, felesleges feszkót nem tartalmaz, így egy kellemes esti kikapcsolódás és pozitív olvasmány.

Bizonyára te is álmodoztál már arról, hogy kedvenc színészeddel, énekeseddel, vagy a mai divatos szóval a crushoddal találkozol és közelebbi kapcsolatba kerülsz vele. A könyv ezt a népszerű témát választotta alapul. Ehhez az izgalmas dologhoz társult vidámság, félreértések, egy kis női-férfi adok-kapok és szerethető karakterek. 

Főszereplőnk Kate és Zoé. Kate egy nagyon félénk, csendes csajszi, akivel jó volt ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

süti beállítások módosítása