2024. ápr 29.

Holy Evans minden könyve egy érzelmi, párkapcsolati témát ölel át

írta: Mayerné Répási Adrienn
Holy Evans minden könyve egy érzelmi, párkapcsolati témát ölel át

327988453_751388999629399_4967308196096614607_nke.jpg

A mai interjúm alanya Holy Evans, aki mesél a most megjelenő és a korábbi könyvéről és írásról is.

- Könyveid az érzelmekről, szeretetről és a csalódásokról szólnak leginkább. Miért ebben a zsánerben írsz? Miért tartod fontosnak erről írni?

Minden könyvem egy érzelmi, párkapcsolati témát ölel át, dolgoz fel. Most tényleg ne azt képzeljétek, hogy önsegítő módon, egyáltalán nem lexikonszerűen. Hanem egy kerek történet keretein belül nyúlok egy-egy párkapcsolati szituációhoz. De ugyanakkor igyekszem beleírni mindent, hogy ha valaki ebben a helyzetben van, annak segítséget nyújtson.
Az Ahol az elefántok sírnak című a csalódást, és a gyászfolyamat feldolgozásáról szól, a függőségek elengedéséről, és a gyógyulásról, ami néha nem egyszerű.

ahol-az-elefantok-sirnak_1200-1818.webp

"Hayley Davisnek, a híres újságírónőnek megvolt mindene: szerelem, karrier, boldogság, tervek… Ám egy nap mindent elveszít. Amikor azt hiszi, már nem lehet rosszabb, újabb kegyetlen pofont kap az élettől. Hogy magára találjon egészen Afrikáig menekül. Egy elefántrezervátumban keres menedéket a gondolatai, a lelkiismerete és sajgó szíve elől. Liam tökéletes úriember; egy túlhajszolt milliomos, aki gyógyszerfüggőségén próbál túllépni és új életet kezdeni. Hayley és Liam, a két megtört szív mágnesként vonzza egymást. De vajon sikerül boldogságra lelniük?"


A most megjelent Rómában kezdődik című könyvem pedig egy kapcsolatfüggő lányról szól, aki teljesen újrakezdi az életét, egyedül egy új és számára ismeretlen városban, Rómában találja meg a boldogságát.

y-ntxy0l.jpg

"Lora Peers Baker nagyon jó a munkájában. Érzelmi életében már kevésbé szerencsés, maga sem tudja, hogy kapcsolatfüggő, és általában túlagyalja a dolgokat, ezért sorra futnak zátonyra a szerelmi románcai. Épp egy csalódást próbál kiheverni, amikor kitűnő lehetőséget kap; Rómába költözik, hogy a cég európai irodáját vezesse. Lorenzo Madina a tiszta szívű chéf, Lora irodájával szembeni Trattoriában dolgozik, ám nem kapkod az élet nagy lehetőségei után. Addig amíg meg nem ismerkedik Lorával. Ezek után mindent megtesz, hogy a lányt elvarázsolja. Igaz mély szerelmi kapcsolatuk vajon beteljesülhet?"

Számomra a szerelmi romantikus/erotikus történetek az élet vérpezsdítő elemei. Szerintem megírni egy ilyet legalább olyan élvezetes, mint elolvasni. Mindkét megjelent könyvem minden másodpercét imádtam, és nagyon jó visszajelzések érkeztek rájuk, Az Ahol az elefántok sírnak több sikerlistán is szerepelt, mind a mai napig érkeznek róla a médiában az értékelések és a képek. A Rómában kezdődik már az előrendelési sikerlistákon is fent volt a megjelenése előtt, és mivel két napja van a boltokban remélem sikereket ér el majd ugyanúgy.
A Rómában kezdődik kívülről is gyönyörű kötet, és ennél úgy döntött a kiadó, hogy élfestettben is megjelenik, a borító és az élfestés grafikája is varázslatos, hála a WBM Cover Design-nak.

- Mesélnél a két megjelent könyvedről? Kiknek íródtak elsosorban? Mit kaphatnak az olvasók tőlük?

Mivel mindegyik egy párkapcsolati téma mentén mozog, elsősorban a romantikus-erotikus témák számára nyitott embereknek szól. Igyekszem úgy megírni a sztorikat, hogy a téma komolysága mellett élvezhető és nagyon szexis legyen.
Az Ahol az elefántok sírnak egy mélyebb, lélektani történet. Hayley-ről szól, akinek szó szerint kettétörik az élete. Olyan dolgok történnek vele, amit nagyon nehéz feldolgoznia, de végülis segítség elfogadásával sikerül új szemszöget találnia az eddig elveszett életében, és többet nem is spoilerkednék... Viszont még fontos megemlítenem, hogy a könyv egy nagyon fontos témával is foglalkozik, a függőségekkel. Talán nehéz helyzetben könnyű a droghoz, vagy tablettákhoz nyúlni, de mi történik ha az ember már nem segítség, hanem kifejezett gátként működnek ezek a szerek? Liam, a történet másik szereplője ezzel a mellékszállal is igyekszik megküzdeni. A könyv lényege, hogy bármi is történjék, nem szégyen segítséget kérni és nem szabad feladni.

A Rómában kezdődik könyvemben Lora életútjába nyerhetünk bepillantást. Lora kapcsolatfüggő, de ezt egyáltalán nem tudja magáról. Munkájában tehetséges, ám szerelmi románcai sorra buknak meg. Egy munkahelyi lehetőség Rómába repíti, ahol egyes egyedül teljesen új életet kezd. De ki tud lépni kapcsolatfüggőségéből? Lora minden helyzetben próbál a lehető legjobban dönteni, ám a gyerekkori feldolgozatlan traumái szigorú szabályokhoz kötik. A helyes döntések azonban nem jelentik azt, hogy makulátlanul boldog is lesz.

- Min dolgozol jelenleg? készül folytatás? Vagy valami teljesen új témával érkezel?

Igen, már szerkesztés alatt az Ikerlángok 1- ami a címéhez híven az eredendően elrendeltetett kapcsolatról szól, ám Zara, a főhősnő Charls Bonnet szindrómában szenved, és ez egy kicsit mindent megbonyolít. A könyv várhatóan nyár végén jön ki.

A következő sztorim is félig kész, ami szívem és teljes valóm tükre, egy lovas -szerelmes sztori. Nawal, a sikerlistás krimiírónő PTSD-ban szenved és képtelen írni, de a kiadója már nagyon várja a kéziratot, Hogy kigyógyuljon, és befejezze a könyvét, elköltözik egy western tanyára, persze összekacsint az egyik lovászfiúval, és innen bonyolódnak a dolgok. A lovak nem beszélnek - címmel keressétek majd a boltokban, de várhatóan csak december-január környékén, hiszen egy könyv előkészülete nagyon sok időbe telik.

A könyveket a Marysol kiadótól lehet megvásárolni az alábbi linken: ITT

De Holy Evans Tik-tok oldalát is érdemes követni.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#Marysol #HolyEvans #interjú #Readblog 

 

Szólj hozzá

Könyv Interjú