2020. nov 29.

Lufipark, mely egyedi élményt ad ajándékba

írta: Mayerné Répási Adrienn
Lufipark, mely egyedi élményt ad ajándékba

snow-1813157_640.jpg

Nyakunkon a mikulás, a karácsony és a szilveszter. Mindenki ajándékot vadászik szeretteinek. Nincs is jobb ilyenkor, egy névre szóló, kedves meglepetésnél. Ehhez viszont be kell vetnünk minden kreativitásunk, hogy az az ajándék tényleg izgalmas legyen és egyedi, melyet nem lehet minden boltban megvásárolni. Aki idő és kézügyesség híján van, annak bizony alaposan feladja a leckét, hogy saját maga készítsen valamit, egyedi ajándék gyanánt. Ilyenkor jól jön egy B terv. Neked van B terved?

Te sem tudod, mi kerüljön a mikuláscsomagba? Gondban vagy a karácsonyi ajándékokat illetően is? Nincs időd megfelelő szülinapi ajándékot vadászni? Valami izgalmas névnapi csomag kellene, vagy meglepetést okoznál valamelyik családtagodnak?

Lufipark ezekben az esetekben segít, kreatív meglepetéseivel, névre szóló ajándékaival, akár mikulásra, akár karácsonyra, akár szüli vagy névnapra, de lánybúcsúra is. Márpedig egy lufinak ki tudna ellenállni? Hát, még ha az a lufi alkalomhoz illő vagy névre szóló is ráadásul...Ugye?

Most sajnos a mikulás nem járhat élőben, ezért a lufiból készült kiadását küldi hozzád és a névre szóló levelét, ajándék kíséretében. Mit szólsz? Szerintem ez egy nagyon kedves dolog és igazán személyessé tehető a levéllel. A gyerekeknek legalább akkora élmény lehet, mint egy hús-vér Mikulás érkezne.

mikulas_diszdobozban2.jpg

JUST FOR YOU MIKULÁS CSOMAG DÍSZDOBOZBAN

Képzelj el egy gyönyörű díszdobozt, ami mindenféle ajándékot rejt és a tetejére egy fólia lufi kerül, levegővel fújva. Hogy mit rejt a doboz?

Csokikat, 1 gyerek méretű mikulás sapkát, 1 karácsonyi sütiformát, 1 karácsonyi gömböt, 3 db mikulásos gumi lufit - és egy egyedi, névre szóló levelet a mikulástól! A csomag, levél kíséretében egy nap alatt megérkezik.

Megfizethető, egyedi és igazán izgalmas ajándék bármilyen gyermek számára, én úgy hiszem!

mikulas_diszdobozban_termekek_2.jpg

MIKULÁS SZOBOR DEKORÁCIÓ

A lufiból készült, sétáló Mikulás vagy manója, de Rudolf, a rénszarvas is nagyon cuki, ráadásul kiváló dekoráció a lakásba, melynek garantáltan örül minden gyermek, felnőtt. Itt találod. Ha igazi meglepetést akarsz okozni, rejtsd az ajándékodat lufiba. Pénzt, csokit, vagy apró ajándékot tudnak elhelyezni benne. Környezetbarát latex lufikból készül.

78049848_551275265433796_474545761099448320_n.jpg

De a Lufiparkban találsz mindenféle héliumos lufit, dekorációt, es egyedi igény alapján készülő lufi szobrot is. Érdemes körülnézni. Minden alkalomra tudnak lufiba csomagolni ajándékot - léggömbcsomagolás néven például. De hógömböt is találhatsz náluk...És még rengeteg lufis dolgot születésnapra, névnapra, karácsonyra, valentin-napra, lánybúcsúra...

renszarvas.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #mikulás #karácsony #rénszarvas #egyedi #ajándék #meglepetés #szponzorált

 

Szólj hozzá

Kitekintő