2023. nov 02.

Próbáld ki a „Disney barátaim – Játssz és tanulj!” magazinsorozatot

írta: Mayerné Répási Adrienn
Próbáld ki a „Disney barátaim – Játssz és tanulj!” magazinsorozatot

377231302_23857660711980473_2783045433016847418_n.jpg

A De Agostini most elhozza neked a legaranyosabb Disney-könyvek és -figurák exkluzív gyűjteményét!

Azt hiszem, nem kell bemutatnom a legtöbb gyermeknek, felnőttnek a Disney világot. Vagy mégis? 

A The Walt Disney Company a világ egyik legnagyobb média és szórakoztatóipari társasága, melyet1923. október 16-án alapította Walt Disney és a bátyja, Roy Oliver Disney Disney Brothers Cartoon Studio néven.. Számos mesefilm fűződik a nevükhöz mint a Pinokkió, a Dumbó, a Bambi, Micimackó, Csipkerózsika, 101 kiskutya, Aladdin, a Kis hableány, az Oroszlánkirály, a Toy Story, a Pocahontas, Mulan, a Szépség és a szörnyeteg, Tarzn, Dinó, Szörny Rt., Némó, a Verdák, a Csingiling, Merida, a bátor, Aranyhaj, a Volt, Jégvarázs, Vaiana, Agymanók, a Zootropolis, vagy a Coco...

Ezekhez kapcsolódik most a De Agostino Játssz és tanulj!” magazinsorozat.

A Disney-Pixar univerzum legikonikusabb és legismertebb karakterei gyűlnek össze ebben a csodálatos kollekcióban, amelynek célja a kisgyermekek szórakoztatása és oktatása. Célja, hogy a magazin segítségével hozzájárulhassunk a gyermekek személyes fejlődéséhez. A gyűjtemény 32 oldalas könyveket és PVC figurákat tartalmaz.

Miér érdemes megrendelni?

A Disney – Az első barátaim gyűjteménnyel nap mint nap új dolgokat fedezhettek fel gyermekeddel – miközben kedvenc szereplőitek legbájosabb változataival játszotok. ​Minden lapszámhoz jár egy 32 oldalas szórakoztató oktatókönyv, mely az óvodás korszak fontos pedagógiai területét öleli fel, és segíti a gyermeked játékos fejlesztését. A könyvben interaktív játékok segítségével a Disney figurákkal játszva új tanulási módszerrel ösztönözheted gyermeked kreativitását! Sőt, minden könyv tartalmaz szülői útmutatót, melyek segítenek neked az otthoni tanulásban.

Az előfizetőkhöz márciusban érkező első különszám a húsvéttal foglalkozik majd, az újságárusoknál júniusban megjelenő első különszám témája a születésnap. ​ Minden különszám egy, a szokásosnál nagyobb méretű keménytáblás könyvet és 2 figurát tartalmaz majd.

Az előfizetőkre különleges ajándékok is várnak!
A prémium előfizetők pedig további értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak!

 

377238382_23857661324820473_1480314573837036307_n.jpg

Mit tartalmaz a Disney magazinsorozat?

Minden lapszámhoz jár egy 32 oldalas szórakoztató oktatókönyv, mely az óvodás korszak fontos
pedagógiai területét öleli fel, és segíti a gyermekek játékos fejlesztésében. A könyvben interaktív játékok segítségével a Disney figurákkal játszva új tanulási módszerrel ösztönözhető a gyermek kreativitása! Sőt, minden könyv tartalmaz szülői útmutatót,melyek segítenek az otthoni tanulásban.


A gyűjteményt a rendszeresen megjelenő lapszámok mellett az év legfontosabb pillanatainak szentelt különszámokat egészítik ki. Ünnepeld a karácsonyt, a farsangot, a Halloweent, a születésnapokat és még sok más eseményt a Disney - Az első barátaim sorozattal!​


Az előfizetőkhöz márciusban érkező első különszám a húsvéttal foglalkozik majd, az újságárusoknál júniusban megjelenő első különszám témája a születésnap. ​Minden különszám egy, a szokásosnál nagyobb méretű keménytáblás könyvet és 2 figurát tartalmaz majd.  Az előfizetőkre továbbá értékes ajándékok várnak: hálózsák, játéktároló doboz, jegyzetfüzet, memóriajáték, magasságmérő.


Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt 2024. 01. 16-a előtt a DeAgostini kiadó weboldaláról ,
használd a promóciós kódot, DISNEYREAD és tiéd lehet a Disney- Az első barátaim hátizsák is!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#könyv #magazin #read #előfizetés #reklám #szponzorálttartalom

Szólj hozzá

Kitekintő