2024. máj 13.

Vár a Double DC Tánciskola egy nagyszerű Táncgálára!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Vár a Double DC Tánciskola egy nagyszerű Táncgálára!

Ez nem én vagyok! Gála

img_2829.jpeg

Vár a Double DC Tánciskola egy nagyszerű Táncgálára!

Ez nem én vagyok! Táncgála

Időpont: 2024. június 29., szombat 14:00 - 17:00
Cím: Árpád u. 1, 
1215 Budapest, Árpád utca 1

A gála története egy lányról szól, aki egy baleset következtében kómába esik. A kóma alatt bekerül egy álomvilágba, ahol az álomkirálynő végig vezeti a napján, mi történt vele. Ezt mind narrációval, szinészkedéssel,és sok-sok tánccal mesélik el a fiatalok. Tele lesz tanulságos eseményekkel, amelyek megszólítják a nézőt. 

Szereplőnk, vajon megtudja változtatni sorsát, vagy elfeledkezik a küldetéséről? Gyere el, és nézd meg!

Esemény linkjehttps://cooltix.hu/event/66292844233e1e226ebd4f7f

Facebook: https://www.facebook.com/share/KjsSncATMqZzxhBZ/?mibextid=LQQJ4d

img_0609.jpeg
A tánciskoláról:
3 fiatal vezetője van az iskolának, akik az új táncstílusok, trendek alapján koreografálnak, és nem álltak meg az időben. Fontos számukra,hogy otthon érezzék magukat a táncosok, ezért sok programmal szoktak készülni, hogy összeszokott legyen a csapat. Egész kicsiktől a nagyobb korosztályig indítanak órákat, ahol több stílussal tudnak megismerkedni a Hip-Hop-on belül. Emellett színészkedni is tanulnak a diákok. Indítanak versenyes órákat is, ahol bárki megmérettetheti magát egy igazán jó versenyen. Tanáraik többszörös világbajnokok, országos, és európai versenyen is részt vettek, ahonnan üres kézzel még nem tértek haza! 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#program #tánc

 

Szólj hozzá

Program