2024. máj 02.

Ildikó számára írni hatalmas áldás és csodálatos lehetőség

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ildikó számára írni hatalmas áldás és csodálatos lehetőség

438081892_7663105957082685_781105408883363293_n.jpg

- Mit mondanál el önmagadról másoknak? Mi alakított az életben? Milyen hatások értek, hogy az vagy, aki most vagy? Számos dolgot csinálsz. Mesélnél róluk?

Frühwirth Ildikó vagyok, márkaépítő vállalkozónő. 2018 óta saját márkát építek, ahogy manapság mondják: brandet. Eleinte sok mindent ösztönösen tettem, mára már egyre tudatosabban tevékenykedem a marketing világában. MERT SZÉP-nek neveztem el a saját márkámat, és most már büszkén tudok beszámolni arról, hogy a vállalkozásom többféle tevékenységi körből tevődik össze:

ertekekamelyekengemtukroznekfejezethezdomsitzjuditfotoja.jpg


MERT SZÉP Design – Frühwirth Ildikó
Létezik a kreatív kézműves lényem, amely által meg tudott születni a MERT SZÉP Design – Frühwirth Ildikó. A kreatív alkotó eleinte még a saját bútorait varázsolta újjá, nem sokkal később pedig már egyedi kézműves termékeket álmodott meg; azóta is tervez, létrehoz és ad tovább mindazoknak, akik szeretik a szép tárgyakat, értékelik az egyedi, különleges kézműves portékákat.


A MERT SZÉP Design - Frühwirth Ildikó kollekció az egyedi, kézzel készített, különleges és letisztult formavilágú ajándék- és lakberendezési tárgyak, esküvői kellékek gyűjteménye.
2018 óta vagyunk jelen a nagyközönség számára, azóta sokféle, fából készült, krétafestékkel vagy lazúrgéllel festett termék gazdagítja kínálatunkat:
 tortatálak
 kínálók
 irányjelző táblák
 ékszertartók

szertartasvezetoiszalaggallipoton.jpg


MERT SZÉP Ünnep Frühwirth Ildikó okleveles szertartásvezetővel
Megnyilvánul a kreatív előadó is bennem, a szertartásvezető, aki mások boldogságát is igyekszik támogatni, ezt az énemet nevezem MERT SZÉP Ünnepnek. A szertartásvezetői teendőkre is egy csodálatos hivatásként tekintek, egy küldetésnek élem meg, szépséges feladatnak tartom, amelynek megoldása során hozzájárulhatok a családi ünnepek méltó megvalósulásához.

Hogy milyen ünnepek kapcsán tudok szertartásvezetőként támogatást adni a családoknak?
 névadó
 esküvő
 házassági évforduló
 különleges születésnap
 polgári temetési búcsúztató


MERT SZÉP magyar nyelv - korrektúra, online magyarórák Frühwirth Ildikóval 
A magyar nyelv varázslatos kifejezőereje mindig magával ragad. Úgy gondolom, hogy magyar nyelven beszélni, olvasni, írni hatalmas áldás és csodálatos lehetőség, ugyanakkor óriási felelősség is mindannyiunk számára.
Magyartanárként, nyelvi szerkesztőként, korrektorként és könyvek írójaként rendkívül fontosnak tartom anyanyelvünk gondozását és ápolását. Megtisztelő feladat számomra a magyar nyelv értékeinek megőrzésével és átadásával foglalkoznom.

afonixmadarfelrepuldomsitzjuditfotoja.jpg

MERT SZÉP Harmónia testben és lélekben – Frühwirth Ildikó
Beszélhetek a MERT SZÉP Harmóniáról is, arról a törekvésemről, hogy test, lélek és szellem harmonikus egységet kell, hogy alkosson mindannyiunkban. Ezzel - az összhangot kereső - hozzáállásommal is igyekszem példaként szolgálni, irányt mutatni és segíteni másoknak. Az életmódváltás rendkívül fontos, szinte a legfontosabb, és az is, hogy tudatosan figyeljünk a testünkre, lelkünkre és szellemünkre, hiszen mindez pozitívan hat az életminőségünkre.

MERT SZÉP Önmegvalósítás Frühwirth Ildikóval
Ha kíváncsi vagy arra, hogyan válhatnak az álmok valósággá, vagy Téged is érdekel a vállalkozói lét. Foglalkoztat a saját márka építése? Végre szeretnéd megvalósítani önmagadat? Ha igen, akkor tarts velem! Ha szeretnél velem a jövőben is kapcsolatban maradni, hogy segíteni tudjak neked álmaid megvalósításában, keress bátran a megadott elérhetőségeimen!

„Álmaid megvalósításához kezdj hozzá még ma!” Álmodozás helyett – MERT SZÉP Önmegvalósítás!

mockupkesz3.png

MERT SZÉP Könyvek – Frühwirth Ildikó írói oldala

A MERT SZÉP Könyvek – Frühwirth Ildikó írói oldala is én vagyok, aki – remélhetőleg - írásaival is értéket tud adni másoknak, azoknak, akiknek fel tudom kelteni az olvasói kíváncsiságát, és akik érdeklődve fordulnak az író és
mondanivalója felé.

- Mit szeretnél a könyveddel közvetíteni? Elsősorban kiknek íródott?

A MERT SZÉP első könyve MERT SZÉP – Egy márkaépítés története címmel 2024 tavaszán jelent meg a nagyérdemű előtt. Embert próbáló időszak volt számomra a 2019 novembere és 2020 júniusa
közötti időszak. Egy nagy zuhanás volt az óriási mélységbe. Egy hatalmas jajkiáltás és kétségbeesés ötvenen túli NŐKÉNT. Jött az állandó rosszkedv, és egyre lejjebb találtam magamat. Ez a helyzet megtanított sokféle dologra akkor. Végül győztesen kerültem ki abból a csatából, amelyet főleg magammal kellett megvívnom. Ismét volt kedvem tervezni és élni. Szeretném, hogy tudd, van lehetőséged neked is újjászületned! A könyv és a munkafüzet ehhez nyújt segítséget Neked!

 440201281_3466829126942396_5277477981950886319_n.jpg

MERT SZÉP Önmegvalósító kurzusok -- MERT SZÉP Könyvek - Frühwirth Ildikó írói csoportja
Büszkén számolhatok be arról is, hogy az első könyvem után már itt sorakozik mögötte a második könyvem is, MERT SZÉP – Családi ünnepek kézikönyve is. A könyv és hozzá kapcsolódó munkafüzet betekintést nyújt a családi ünnepek, események, az egyedi szertartások, különös tekintettel az egyedi esküvői szertartások világába. Ízelítőt ad a szertartásvezetés által kínált lehetőségek tárházáról, a szertartásvezetés lényegéről, megvalósulásának mikéntjeiről. Szeretettel ajánlom a kézikönyvet mindazoknak, akik fontosnak tartják az életükben az ünnepek jelenlétét, és akiket érdekel és elvarázsol az ünnepek csodálatos világa, vagy akik egyedi családi ünnepségek, események megvalósítását tervezik. A könyv és munkafüzet nemcsak a magánembereknek tud valódi segítséget nyújtani az ünnepek megteremtése során, hanem az esküvői szolgáltatóknak is – különös tekintettel a szertartásvezetőknek – kiváló szakmai útmutatóul szolgálhat.

Elérhetőségek:

https://mertszepdesign.hu/
https://www.facebook.com/mertszepdesign
https://www.facebook.com/mertszepunnepfruhwirthildikoszertartasvezetovel/
https://www.facebook.com/mertszepmagyarnyelvkorrekturaonlineorakfruhwirth
https://www.facebook.com/mertszepharmoniatestbeneslelekben/
https://www.facebook.com/mertszepkonyvekfruhwirthildikoiroioldala
�� fruhwirthildi@gmail.com, ill. info@mertszepdesign.com
�� +36204367617

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#bemutatkozás #mertszép

Szólj hozzá

Interjú