2023. nov 07.

Babanapló: a szeretet könyve, ami összeköt minket

írta: Mayerné Répási Adrienn
Babanapló: a szeretet könyve, ami összeköt minket

4_2.jpg


Az első lépések, az első karácsony, az első szó: mind olyan mérföldkövek, amiket minden szülő örökké meg szeretne őrizni. De mi lenne, ha ezek a pillanatok nem csak fakuló emlékezetünkben, hanem gyönyörű, kézzel fogható formában is megmaradnának? Olvass tovább, és ismerd meg babanaplók csodálatos világát!

babanaplo-rozsaszin.jpg

Mi az a babanapló?


A babanapló nem csak egy könyv, hanem egy időkapszula. Egy személyre szabott, élménygyűjtő album, amelybe belefoglalhatod a gyermeked életének első pillanatait, a születésétől az első húsvéton át az első óvodai napig. De nem csak fotók kerülnek bele. Gyakran helyet kapnak a családtagok üzenetei, a babád kórházi karszalagja, első
műalkotásai, hajtincse és még sok más.

20210102_210459_1.jpg


Miért hasznos a babanapló?


Emlékőrzés - Tudjuk, hogy az idő rohan. A babanapló segít megállítani egy pillanatra és megünnepelni azokat a röpke, de gyönyörű momentumokat, amelyek túl gyorsan elszállnak.


 Kommunikációs kapocs - Később, amikor a gyermeked már felnőtt, ez a könyv lesz az a szívmelengető kincsestár, amit együtt lapozhattok, és ami az érzelmeket, emlékeket felszínre hozza.


 Babaszoba ékköve: egy pasztellszínű, bájos borítójú babanapló maga is művészeti alkotás lehet. Válassz egyet, ami illik a szoba színvilágához és stílusához. Lehet klasszikus, minimalista vagy épp bohém – a lényeg, hogy harmonizáljon a többi elemmel.


 Gyermeki önbizalom fejlesztése - A gyermek saját emlékkönyvét olvasva azt is megérti, hogy ő mennyire fontos és szeretett személy. A babanapló olyan, mint egy ultraerős védőoltás önbizalomhiány ellen.


 Környezettudatosságra nevelés – A Babakaland - prémium babanapló a fenntarthatóságot is szem előtt tartja, így erdőtelepítéshez is hozzájárulhatsz a vásárlásoddal. A gyermeked kezébe adva már fiatalon bevezetheted a
fenntarthatóság világába.

A babanapló több, mint egy album vagy emlékgyűjtő; egy szeretettel teli, közös program, ami nem csak összehoz, de értéket és mélységet is ad a kapcsolatotoknak. Nem mellesleg, évtizedek múlva is igazi kincs lesz az egész család számára.

Tehát, készen állsz megőrizni az emlékeket aranyba foglalva?

 www.szuloverzum.hu

babanaplo_mentazold_3_1.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

Szólj hozzá

Kitekintő