2023. sze 05.

Túlélés és remény

írta: Mayerné Répási Adrienn
Túlélés és remény

Nem épp szokványos posztapokaliptikus művészeti kiállítás

369727679_787038293220782_8786086418026287836_n.jpg

Igazán izgalmas, formabontó kiállításra szeretném felhívni a figyelmetek!

Látogass el Hajósra, a Pincefaluba, a  Cabernet Borturisztikai Látogatóközpontba jövő hétvégén és egy különleges élményben lesz részed!
KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ: 2023.09.16. 10:00
És körülbelül két hétig kint lesznek a tárgyak, addig megtekinthető, ha aznap lemaradtál volna.
Józsáné Zách Anna mesélt erről a nem mindennapi kiállításról.
Kiállításunkat az apokalipszis utáni megváltozott világ ihlette. Ez a téma, ha egy kicsit sarkított is, de nagyon aktuális manapság. Kézművesként szeretünk eljátszani a túlélés és alkalmazkodás témájával, a disztopikus jövőbeli emberek kilátásaival, lehetőségeivel.
A kiállított alkotásokban ez a gondolatvilág köszön vissza, amelyeket számos technikával igyekszünk bemutatni. 

Mindketten régóta nagy szerelmesei vagyunk a posztapokaliptikus szubkultúrának, amely ma Magyarországon néhány kisebb rendezvénytől eltekintve szinte ismeretlen. Mi magunk is szerveztünk már ilyen témájú kosztümös programot, valamint -főleg külföldre- készítünk jelmezeket, kiegészítőket. Célunk részben az, hogy megmutathassuk kicsit szélesebb körben is a munkáinkat, valamint hogy minél többen megismerhessék ezt a különleges világot.

Bővebben itt olvashattok a programról:

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#kiállítás xmegnyitó #Hajós #túlélésésremény #posztapokaliptikus #program

Szólj hozzá

Program