ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2023. aug 24.

Microdrinkek - praktikus, finom és cukormentes italkockák, amelyekkel élmény a vízivás

írta: Mayerné Répási Adrienn
Microdrinkek - praktikus, finom és cukormentes italkockák, amelyekkel élmény a vízivás

Hogy többet igyál!

mmh_microtea_partii_finals-1.jpg

Waterdrop Microdrinkek, Microteák, Micro Energiák és a Microlyte italok

Ha unod a víz semleges ízét, de nem szívesen iszod a cukros üdítőket, italokat, akkor érdemes kipróbálnod a Waterdrop termékeit. Mindegyik Waterdrop italkockának szuper íze van és számos előnye, a fogyasztói számára.

Waterdrop italkockák előnyei

Az összetételük kiemelkedően jó, mivel minőségi, természetes összetevőkből állnak, különböző gyümölcs- és növényi kivonatokat, fűszereket tartalmaznak kizárólag, illetve ezáltal értékes vitaminokban gazdagak. Viszont teljesen glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott cukor és mesterséges ízfokozók nélkül készülnek, és nem tartalmaznak tartósítószereket sem.

A gyártás során ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő

2023. aug 24.

Jack Ketchum: Holt idény

írta: Mayerné Répási Adrienn
Jack Ketchum: Holt idény

covers_794085.jpg

Ha egy egyszerű, felejthető, könnyed olvasmányra vágysz, ne ezt a könyvet válaszd!

Ez bizony tömény borzalom. Értetlenség, meglepettség, düh, fájdalom és vegytiszta félelem szövi át a könyvet.. Mintha a legrosszabb rémálmod kelt volna valóra. Engem megviselt, nem is kicsit. És jó pár napig velem maradt ráadásul, a gondolataim között motoszkált a történet. Hihetetlen és a felfoghatatlan között valahol, félúton helyezkedik el.

Nem egy frissen készült könyvről van szó,  1980-as években íródott. De akkor alaposan megvágták és nem kapott túl nagy marketinget. Túl véresnek, drámainak és hátborzongatónak ítélték. Majd  új életre kelt. A jelenlegi formájában, r észben visszaállították az eredeti jeleneteket és a ...

Tovább Szólj hozzá

Recenzió Olvastuk

süti beállítások módosítása