2023. aug 24.

Microdrinkek - praktikus, finom és cukormentes italkockák, amelyekkel élmény a vízivás

írta: Mayerné Répási Adrienn
Microdrinkek - praktikus, finom és cukormentes italkockák, amelyekkel élmény a vízivás

Hogy többet igyál!

mmh_microtea_partii_finals-1.jpg

Waterdrop Microdrinkek, Microteák, Micro Energiák és a Microlyte italok

Ha unod a víz semleges ízét, de nem szívesen iszod a cukros üdítőket, italokat, akkor érdemes kipróbálnod a Waterdrop termékeit. Mindegyik Waterdrop italkockának szuper íze van és számos előnye, a fogyasztói számára.

Waterdrop italkockák előnyei

Az összetételük kiemelkedően jó, mivel minőségi, természetes összetevőkből állnak, különböző gyümölcs- és növényi kivonatokat, fűszereket tartalmaznak kizárólag, illetve ezáltal értékes vitaminokban gazdagak. Viszont teljesen glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott cukor és mesterséges ízfokozók nélkül készülnek, és nem tartalmaznak tartósítószereket sem.

A gyártás során kiszárítják, finomra őrlik, majd apró kockákba tömörítik az alapanyagokat. Így az értékes hatóanyagok vitamintartalma megmarad.

mmh_microtea_partii_finals-3.jpg

Felüdülést, és plusz vitaminokat biztosít pillanatok alatt, a hideg vagy meleg vízbe tehető gyömbér, rozmaring, földicseresznye, bodzavirág, borsmenta, őszibarack, ginzeng, ananászeper, maracuja, fügekaktusz, acai, feketeribizli, fekete bodza, hársfavirág, lime, málna, gránátalma, goji bogyó, mangó, zöld kávé, citromlevél, acerola, sárgabarack, csillaggyümölcs, fehér tea, citromfű, hibiszkusz, uborka, zöld tea, kakukkfű, görögdinnye, guava, kóladió, guayusa, guarana, feketeszeder, cseresznyevirág, áfonya, mályva, borsmenta, citromverbéna, rooibos, fekete tea, honeybus, méz, kurkuma, alma, chili, grapefruit, sárgadinnye ízű és ezek kombinációjából készülő Waterdrop kocka.

Az italkockának szuper kicsi a mérete, így elfér bárhol, kézitáskában, neszesszerben, pénztárcában, zsebben is. Könnyen magunkkal vihető bárhová.

A Waterdrop kocka gyorsan feloldódik, így azonnal fogyasztható. Nagyszerű, és kellően rugalmas megoldás, a fenntartható és rendszeres folyadékpótlásra útközben. A Waterdrop italkockák négyféle változatban kaphatóak. Mindegyik egy kis pluszt tartalmaz a finom ízek, élvezet mellett.

369535659_6679294938797130_1042678655721243391_n.jpg

A hagyományos Microdrinkek hideg vízben oldódó üdítő kockák a napi optimális mennyiségű vízfogyasztás elősegítésére. Az állandó ízkombinációk mellett minden szezonban korlátozott ideig elérhető különleges ízek is elérhetőek. Az idei nyár slágere a trópusi ízvilágú KOKO Pina Microdrink, amely ananászból és kókuszvízből készült.

mmh_wd_microtea_finals-65.jpg

Érdemes megkóstolni az ICE TEA Microdrinkeket is, amelyek a nyár legnépszerűbb italát, a jeges teát varázsolják percek a poharakba barack, citrom vagy áfonya ízekben.A Microenergy italkockák természetes koffeintartalmú és energiafokozó hatásukról ismert egzotikus növények esszenciáját tartalmazzák a mindennapi fizikai és szellemi teljesítmény fokozására.

mmh_microtea_partii_finals-27.jpg

A hideg idő beköszöntével érdemes kipróbálni a Microtea kockákat, amelyek elkészítéséhez mindössze csap meleg (60 fokos) szükséges. Valódi fekete, zöld, fehér, rooibos és gyümölcsteákból készült teakülönlegességek.

waterdrop_microlyte_2.jpg

A Microlyte italkockák a sportolás közbeni és sportolást követő minőségi folyadékpótlást segítik ötféle elektrolitot, kalciumot, káliumot, magnéziumot, kloridot és nátriumot tartalmaznak, és emellett 9-féle értékes vitaminnal és cinkkel is támogatják a szervezetet.

www.waterdrop.hu

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #szponzorálthirdetés #víz #élet #life #Waterdrop #ízesítettvíz #Microdrink, #Microtea, #MicroEnergia,  #Microlyte 

Szólj hozzá

Kitekintő