2022. jún 17.

Kovács Lajos: Utazz ​biztonságban!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Kovács Lajos: Utazz ​biztonságban!

airport-ga9ebb031f_640.jpg

Az ember, mikor nekiindul a jól megérdemelt nyaralásának vagy munka miatt utazik, esetleg külföldre költözik, mindig úgy gondolja, őt nem érheti semmi baj. Pedig ez téves elgondolás! Nem kell rettegni, de fel kell készülni minden eseményre, minden eshetőségre! Előfordulhat egy baleset, egy természeti katasztrófa, tolvajlás, rablás...Bármi! És sokszor hiába vagyunk elég körültekintőek, ez nem elég. Hátha még fel sem készülünk ezekre az eseményekre, akkor kellemetlen szituációba, akár nagyobb bajba is kerülhetünk!

covers_722850.jpg

Az igazán hiánypótló műnek épp ezért örültem meg annyira, melyet Kovács Lajos írt. Az Utazz biztonságban című kötet utazásbiztonság minden formájára kiterjedve foglalkozik ezzel a témával, meglehetős alapossággal! Szórakoztató, lényegretörő, praktikus, közérthető, ugyanakkor magas szintű szakmai tartalmat is magában foglal egyszerre. Talán amiért a legjobban szerettem, az az alaposság, mellyel körülír egy-egy témát és az, hogy példákon, megtörtént eseményeken keresztül mutatja be a lehetséges kimenetelt, mit tehetünk, ha abba a cipőbe kerülünk mi magunk. 

A könyv felhívja a figyelmet arra, hogy nem lehetünk elég körültekintőek sosem! Mindig legyünk résen, az mellett, hogy mindent megteszünk előzetesen is az egészségünk, életünk és értékein biztonsága érdekében!

Tökéletesen, fejezetekre bontja a felmerülő problémákat, hogy alaposan, minden szemszögből bemutathassa az esetleges szituációkat, mi következhet be, mi történhet esetleg, hogyan előzhetjük meg és ha már megtörtént, hogyan tudjuk legkevesebb kárral, bajjal megoldani. Sok olyanra rávilágított, mely személy szerint még sosem jutott eszembe és persze olyan jól bevált megoldásokat kínál, melyeket érdemes megfontolni mindenképp, beépíteni az utazási rutinunkba! Az ember sokkal felszabadultabban, biztonságba érezheti magát, ha megfogadja a tanácsokat, eleve helyismeret és naprakész információik birtokában indul neki egy-egy utazásnak, minden óvintézkedést megtesz, amit csak kell. 

A könyv szerzője, több mint két évtizedes szakmai tapasztalatát és szaktudását osztja meg, hitelesen, érthetően, és szórakoztatóan is!

A könyvet is tudjátok megrendelni: Könyvmentorok

Fülszöveg:

Magyarország első utazásbiztonsággal foglalkozó könyve ötvözi a magas szintű szakmai tartalmat és a szórakoztatást. Hasznos biztonsági tanácsok, valamint érdekes és tanulságos történetek által tanulhatod meg, hogy hogyan tudhatod biztonságban saját magad, értékeidet és fontos adataidat, üzleti vagy családi utazásod alatt.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrij

#könyv #utazás #ajánlás #biztonság #egészség

Szólj hozzá

Könyv Recenzió