2021. júl 31.

Az a fránya házimunka

írta: Mayerné Répási Adrienn
Az a fránya házimunka

71096960_2534417736618225_5423103356090449920_n_1.jpg

#reklám #szponzorálttartalom

Az a fránya házimunka vagy ahogy most divat hívni, a láthattalan munka, amit senki sem vesz észre, csak ha nincs kész. Bizony nem kis fejtörést okoz minden háziasszonynak vagy házias férfinak. Mivel takarítsunk, mennyit, hogyan osszuk be az időnket és így tovább...

Kezeket fel, kinek nem okoz semmi gondot, bosszúságot a háztartás vezetése, sosem?

Se vége, se hossza nincs az egésznek, hiszen mindig van valami, ami koszos lesz, kiömlik, porosodik, szöszölődik, mattul, zsíros lesz...Márpedig a koszt nem szereti senki, maximum lustább megmozdulni vagy a nem megfelelő szerrel takarít...

Háromgyermekes anyaként, egy hatalmas házzal, kerttel sosincs vége a munkáknak. Ha napestig csak takarítanék, semmi mást sem csinálnék, akkor sem biztos, hogy makulátlan rend, patika tisztaság fogadná a betérőket. Mindenhol fellelhető egy gyerekjáték, nem ritka a kiborított pohár víz vagy morzsa hegyek, esetleg egy eldugott kiflicsücsök. Jól be kell osztani az időt, hogy minden elkészüljön azért, viszonylagos rend és tisztaság legyen, így nincs idő rossz takarítószerekkel bibelődni. Nem lehetünk a saját lakásunk rabjai, amit folyton csak puceválunk, takarítunk, rendet rakunk...Olykor bizony élni is kell.

Szóval a tisztaság és rend csak akkor jöhet össze, ha megvan a jó kis menetrend, mikor-mit csinálunk, megvannak a megszokott, gyors rendrakási, tisztaságot varázsoló praktikáink és varázsszereink hozzá. Nem vagyok nagyon márkahű, szeretek kísérletezni takarátó szerekkel is. Ami fontos, hogy ne legyen a bőrre, a gyerekekre veszélyes, ne kerüljön csilliókba, praktikus legyen és az sem gond, ha újratölthető, környezetkímélő. Így találtam Rend egy kattintásra - Oberling Léna (Tisztaságtérkép.hu) oldalra, ahol Léna, a tulajdonos rendszeresen okos praktikákat oszt megmindenkivel, hogyan lehet tisztaságot egyszerűbben, könnyebben, környezettudatosabban, tudatosabban varázsolni lakásunkba! Nem egy tippjét megfogadtam már azóta.

Aztán kiderült, hogy nem csak ötleteit osztja meg velünk szívesen, hanem egy teljes termékpaletta is kapható nála, mellyel tisztaságot varázsolhatunk mindenhol könnyebb, egyszerűbb módon. 

Léna takarítási specialista. Abban segít, hogy a háztartásod adta takarítási rutinok, takarítási feladatok minél kevesebb időt vegyék el az életedből. A takarítási rutin kialakítása mellett azt mutatja meg, hogy egy-egy helyiségben hogyan tud tartósan rend és tisztaság maradni takarítás után.

Így hát teszteltem Pont elég Léna Products tisztítószercsomagot

nagytakaritas-tisztitoszerei.png

Nagyon jó a minőségük a tisztítószereknek. Mindegyik nagy csomagolásban van, így legalább két hónapig nem kell új szerek után nézni. Ár-érték arányban is rendben van minden termék. A rendelés megérkezése is gyors volt. Én egy csomagot próbáltam, így külön jó, hogy egy pakkban benne van minden, ami fontos és kell egy háztartáshoz. Ráadásul külön plusz pont, hogy egyik sem irrizáló, nagyon tömény, illatfelhőbe burkolózó anyag és  környezetbarát minden összetevője! 

Két kedvencemről írnék külön.

A zsiroldó külön a saját heppem. Nem mindegy milyen, egész egyszerűen nem bírom a zsíros, ragacsos dolgokat, de a boltban kapható zsíroldók illatától fulladok. Így borzasztóan nehéz helyzetben vagyok, mivel tisztítsam a sütőt, a gázt. Ezzel a zsíroldóval nem volt gondom. A kezemről a bőrt nem marta le, az illatát is bírtam, nem fulladtam, ugyanakkor a felülettel is gyengéden bánt, mégis leszedte a zsírt, a koszt!

Az ablakpucoló a másik fontos pont. Rengeteg ablakom van, ráadásul a régi, hagyományos kétrészes, dupla változatban. Ez azt jelenti, hogy 11 nagy ablakom van, több kisebb és sok üveg felületű ajtóm, tükröm is. Van mit takarítani. Ha hozzá vesszük, hogy vidék,  emeletes ház és pont a sarkon lakunk, itt megy el mellettünk egy forgalmas út is, akkor elmondhatom, hogy a por mindennapos. Kell erő az ablakpucoló folyadéknak, levinni a port, koszt, legyek piszkát. És az sem baj, ha nem lesz csíkos és minden nap nem kell ablakot pucolnom...Meg voltam elégedve az ablaktisztító folyadékkal is. Nem hagy foltokat, csíkokat, mégis hatékony.

A csomag tartalma: 

Mindegyik szerről elmondható, hogy illattalan, nem tolakodó az illata, mégis erős és hatékony. Csak ajánlani tudom őket. A csomag tartalmazott még tisztítókendőket és szivacsot is. Így minden fontos dolog egy helyen megvan, ami kellhet a napi tisztasághoz vagy egy nagytakarításhoz. Már csak időt kell varázsolnom magamnak, amiben viszont Léna oldala segít nekem...

Próbáld ki, teszteld te is a teljes csomagot vagy külön-külön a termékeket, és nem fogod megbánni!

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#tisztaság #rendrakás #tisztítás #takarítás #rendrakás #rend #háztartás

 

Szólj hozzá

Kitekintő Teszteltük