2021. máj 24.

Új kiadó a láthatáron!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Új kiadó a láthatáron!

unnamed.png

A 21. Század Kiadó testvérkiadót kap, a Next21 Kiadó személyében.  A kiadó az irányba nyit, hogy az olvasók továbbléphessenek az élmények terén, még többet szórakozhassanak. A tartalmat és a borítót tekintve az igényes, minőségi tartalom a fő irány. 

Next21 Kiadó kötetei a 21. Század Kiadótól megszokott minőségben jelennek meg: magas tartalmi színvonalon, igényes küllemmel. A kiadói csapat is ugyanaz a szellemi műhely, ahol eddigi könyveink születtek. Mi tehát ezentúl is csak az olvasókért dolgozunk a könyveinkkel.  Mostantól még több olyan élménykönyvvel, mely után azonnal egy következőre vágynak. Az első hat, megjelenő kötet már előrendelhető, megvásárolható az alábbi linken: Next21

Addig is képeken a könyvek.

unnamed_1.png

unnamed_2.png

 

unnamed_3.png

 

unnamed_4.png

 

unnamed_5.png

 

unnamed_6.png

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#kiadó #újkiadó #21.századkiadó #21 #next21

Szólj hozzá