2021. feb 22.

Álmaid gyereknapja pályázat

írta: Mayerné Répási Adrienn
Álmaid gyereknapja pályázat

01.jpg

Kreatív fiatalokat keres a bajai Beango designer márka! Tervezd meg álmaid gyermeknapját, ami rákerül a ruhákra is!

A közeledő gyereknap alkalmából a Beango ruhamárka rajzpályázatot hirdet Álmaid gyereknapja fantázianéven 5-12 éves gyerekeknek.
"Célunk, hogy közelebb hozzuk a kicsikhez azt az időszakot, amikor már valószínűleg kijárási korlátozásoktól mentessé válnak napjaink. Szeretnénk, ha a gyerekek felidéznék a mára már kiváltságossá vált közös biciklizés, fogócskázás és a suliban, szabadban eltöltött idő emlékét. Ezzel a kreatív, motiváló pályázattal szeretnénk kizökkenteni őket a szürke, otthon töltött hétköznapokból, remélve azoknak közelgő végét."
04_1.jpg
A pályázók között több ajándékcsomag is kiosztásra kerül majd, és a fődíj egy egyedi szülő-gyerek ruhaszett a nyertes pályamunkájából adaptált mintával, valamint egy 1 órás fotózás, az elkészült ruhákban a Műhely Fotóstúdió jóvoltából. 
"Színezd ki szürke karanténhétköznapjaidat és nevezz rajzpályázatunkra!  Ragadd meg kedvenc eszközeidet, legyen az ecset, filctoll, ceruza, zsírkréta vagy bármi más és rajzold le álmaid gyereknapját! Készíts képet arról, kikkel, hol és hogyan töltenéd el ezt a csodás napot, munkádnak csak a képzelet szabhat határt. Vattacukor, lufik, cirkuszi mutatványosok, vagy akár egyszarvúak? A döntés a te kezedben van! Szeretettel várjuk emailben a kis jelentkezők munkáit."
 
02.jpg
A pályamunkákat e-mailen lehet beküldeni a stilusmuhely@kretterbea.hu e-mail címre.
A versenynek nevezési díja INGYENES

Pályázni lehet: 

- ceruzarajzzal 

- festménnyel 

- vegyes technikával készült alkotással

A pályázat beadási határideje: 

2021. március 14., vasárnap 21:00. 

A kiválasztott pályaművekből várhatóan 2021. május végén, gyerenapon kiállítást szervezünk, a vírushelyzet és a korlátozások függvényében.

gyerekrajz_kampany_alap.jpg

Kiírás és részletek: www.kretterbea.hu/gyereknap
Célunk, hogy minél több tehetséges kis alkotót fedezzünk fel, ezért a megosztásokért és a pályázat bármilyen formájú népszerűsítéséért nagyon hálásak vagyunk.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#program #pályázat #rajz #gyerek #gyereknap 

Szólj hozzá

Program Kitekintő