2020. aug 25.

Használtruha Szeptember!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Használtruha Szeptember!

pexels-artem-beliaikin-1078958.jpg

A Műanyagmentes Július után a legújabb környezetvédő akció. Használtruha Szeptember néven indul hamarosan, értelemszerűen a következő hónap elején. A tét óriási, környezetünk védelme! A textilipar elképesztő mértékben szennyezi Földünk és az itt jelentkező túltermelés sem segíti sajnos a környezetet. Talán nem kell mondanom, fontos, hogy kicsit helyre billentsük az egyensúlyt. 

Könnyű csatlakozni a kihíváshoz. Mondj nemet 30 napig az új ruhákra! Ne vásárolj új ruhadarabot, kerüld a fast-fashion üzleteket! Használd a régi, kedvenc ruháid inkább! Újítsd fel alig használt ruhadarabjaidat vagy vásárolj turkálóból, ha mégis szükséged lenne új göncökre. Igaz az akció egy hónapra szól, de érdemes a kampányszerű vásárlásról leszokni és csak akkor venni valamit, ha ténylegesen szükséged van rá. Mint ahogy a műanyagmentes július is figyelemfelkeltésként nagyon jó szolgálatot tett. Sokan azóta jóval kevesebb műanyag terméket, csomagolást használnak. Legyél te is tudatosabb vásárló!

Te is csatlakozol a kihíváshoz?

image2.jpeg

Ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez csatlakozott Takács Dorina vállalkozóként is!

Olyan vállalkozást álmodott meg, mellyel segítheti a többi szülőt és mellettük minden korosztálynak környezettudatos megoldást nyújt. 

A Békás Butik Minőségi Használtruha Üzletet az a hely, ahol a legjobb minőségű felnőtt és gyerekruhákat kínálják a vásárlóknak, méghozzá mindent kizárólag kilós áron. Az üzlet kifejezetten a Használtruha Szeptember elnevezésű környezetvédelmi akció elején nyitott! 

Takács Dorina a most már másfél éves kislánya születésekor döntötte el, hogy mindenképpen olyan vállalkozást indít, elsőnek, amivel lehetőségeihez mérten tesz a környezettudatosságért is valamicskét. A szülést követően a babaruha mizéria indította el ezen az úton végül. A textilipar óriási környezetszennyező hatásán próbál meg javítani mikro szinten üzletével.

image1.jpeg

„Az üzletet is úgy alakítottuk ki a férjem közreműködésével, hogy kellemes legyen a vásárlási élmény. Igyekeztünk letisztult, kellemes hangulatot teremteni a világos üzlethelyiségben.”

Az üzletben hetente frissülő árukészlet várja a vásárlókat.

És hogy hol található az üzlet? A 3.kerületben, Óbudán, pontosan a Hollós Korvin Lajos utca 4-es szám alatt.

Facebookon megtalálsz minket Békás Butik néven ITT.

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#blog #cikk #turi #turkáló #reklám #nemszponzorált #környezetvédelem #műanyagmentesjúlius #használtruhaszeptember

Szólj hozzá

Program Kitekintő Csajos oldal