ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. már 23.

Online tanul a gyermekem?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Online tanul a gyermekem?

child-1183465_640.jpg

Szülőként már előre számoltam vele, vártam, így nem lepődtem meg, mikor bejelentették a környező országokhoz hasonlóan az itteni iskolai és óvodai bezárásokat.  Tudomásul vettem a tényt, hogy otthonról, online fognak tanulni a gyerekek a kialakult vírushelyzetre tekintettel.

Online tanulni.

 

Na de itthonról? Hogyan? Miképpen? Hogy oldja meg mindenki? Ezer kérdés cikázott a fejemben és sokunknak, úgy hiszem. Bedobták a pedagógusokat és a szülőket, csemetéket a mély vízbe rögtön. Túl sok információt nem kaptunk, sem iránymutatást. Érthető a pánik helyzet. Magyarország fel van készülve az online tanulásra ? Aligha. De a kényszerhelyzet nagy úr. És ennél nagyobb kényszer nincs, mint az egészségünk.

KÖSZÖNÖM a ...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anya vagyok Anyukás tartalom

2020. már 23.

Otthoni játékok a Víz Világnapja alkalmából!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Otthoni játékok a Víz Világnapja alkalmából!

tree-838667_640_1.jpg

Március 22 a Víz Világnapja 1993 óta. A létrejöttének a célja az volt, hogy mindenki  figyelmet felhívja a mindenki számára elérhető, tiszta víz  fontosságára és annak v eszélyeztetettségére. A víz nélkül nem lenne élet. Szükségünk van rá mindenkor. Míg élelem nélkül több napot is kibírunk, folyadék nélkül maximum 3-4 napot.Testünk összetételének, több mint felét, a folyadék teszi ki a csontok, testzsír mellett. Sajnos egyre jobban fogyóban a vízkészleteink, az iható víz mennyisége és vészesen pazaroljuk.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anyukás tartalom

süti beállítások módosítása