2020. jan 31.

A szülés utáni kezdeti időszakot megkönnyítő fehérneműk, hálóruhák

írta: Mayerné Répási Adrienn
A szülés utáni kezdeti időszakot megkönnyítő fehérneműk, hálóruhák

Adora, aki az anyukákra is gondol

baby-2577550_640.jpg

Szülés után, az ember euforikus hangulatban lebeg a föld felett jó pár centivel. Alig várja, hogy a saját otthonában, nyugodt körülmények között dédelgethesse babáját, együtt pihenhessék ki a szülés fáradalmait. Viszont cseppet sem könnyűek ezek az első napok, hetek. Össze kell szokni a babával, megtanul egymást. Szép lassan megismerni a baba minden rezdülését.

Valakinek ez könnyen megy, teljesen magától értetődően, másnak viszont nem túl egyszerű, új a feladat. Ez rengeteg nehézséget gördít a friss szülők és a baba elé, amiről persze szó sem esik a várandóság ideje alatt. De teljesen természetes. Hibázunk, hiszen emberek vagyunk. Kétségeink vannak. Ilyenkor a lehető legjobban tehermentesíteni kell az édesanyát, ebben a kritikus időszakban. Nem is hihetnénk, hogy mennyire, de apróságok a mindennapokat tehetik egyszerűbbé, az életet pedig élhetőbbé, boldogabbá.

A nap 24 órájában a kisbabánk lesz a fontos és az ő ellátása. Magunkra alig marad időnk. Egy gyors zuhany, pár állva bekapott falat is igazi wellnessnek számít ekkor, nemhogy egy hosszabb pihenés, nyugodt alvás. Fontos, hogy mégis kényelmesen, komfortosan érezzük magunk. Mindezt hogy érhetjük el? Talán az alvás, tisztálkodás, evés után az egyik legfontosabb az, hogy milyen ruha, fehérnemű van rajtunk egész nap, éjszaka. Csak is kényelmes, megfelelő anyagból készült, praktikus ruhadarabok jöhetnek szóba. Van már szoptatós hálóruházat kismamáknak kifejezetten, csak az ő kényelmüket kiszolgálva, nekik tervezve.

kismama_halo_bannr.jpg

Megérdemeljük a maximális kényeztetést hölgyeim, higgyétek el!

A testet érintő változások nagyszerűen korrigálhatók, az egészség szempontjából is fontos, hogy mit viselünk a várandóság alatt, után. Annál a bizonyos ruhadarab kiválasztásánál elengedhetetlen a minőség, hangsúlyos, hogy milyen anyagból van. Meghatározó, mennyire könnyen tisztítható, ne csússzon le, ne nyomjon. Hogy ne akadályozzon a baba ellátásában, szintén fontos határozó. A komfortunkat nagyban növelhetjük azzal, hogy a lehető legjobb minőségű és kifejezetten kismamáknak készített a ruhadarabokat, esetünkben hálóingeket, szoptatós melltartókat viselünk. És szerencsére abban a helyzetben vagyunk, hogy már nem mondható el a kismama és szoptatós melltartókról az, hogy csúnya, alaktalan valamik lennének. Már szebbnél szebb kivitelben kaphatóak, nagy választékban. Nem kell hónapokra elvonulnunk a külvilágtól ahhoz, hogy kisbabánk gyorsan és egyszerűen megetethessük. Nem szabad a kinézetünk miatt szégyenkeznünk, nem kell a ruha alatt lévő fehérneműt sem dugdosnunk. Már nem  alaktalan, zsákszerű hálóruhát kell viselnünk, éjszakánként sem. Rendkívül csinosan nézhetünk ki az első nehezebb hónapokban is. Nem luxus jól érezni magunk a megfelelő ruházatban friss anyukaként sem.

Hogy mely ruhadarabok fontosak leginkább ilyenkor?

kismama_melltarto_banner.jpg

Például a megfelelő szoptatós melltartó, fehérnemű. A kifejezetten erre az időszakra készített szoptatós melltartó azért előnyös, mert csökkenti a mellek kötőszövetére ilyenkor nehezedő terhet, könnyű kikapcsolni, akár fél kézzel is, így megetetni a babát sokkal egyszerűbb. A tisztálkodást is megkönnyíti az egyszerű levételével. Érdemes tényleg kényelmes, minőségi darabot választani, ami nem irritál, nem nyom, szúr, nem vág be sehol, a vállpántjaik vastagok, megkönnyítve a terhelést, eloszlatva azt. Illetve állítható, a melltartó kosárrésze egy pillanat alatt le-és visszakapcsolható. Az alsó viselet,a bugyi is fontos, hogy ugyan ilyen jó minőségű, tartós legyen, tartson, mégse nyomjon túlságosan.

Szoptatós hálóing szintén egy nagyon jó találmány, megkönnyíti az estéket. A szoptatós nyílással ellátott ruhadarab nagyon praktikus. Levétel nélkül, anélkül, hogy fáznánk, és sokat kellene vacakolnunk vele, egy mozdulattal megetethetjük kisbabánkat. Nem kell csupaszra vetkőznünk hozzá. Sokkal komfortosabb érzetet kelt, kényelmesebb.

kismama_halo_banner2.jpg

 Adora webshop szerencsére már gondolt a kismamákra, a frissen szült anyukákra is, hiszen náluk számos fehérneműt, a kezdeti időket megkönnyítő alsó ruhadarabokat beszerezhetünk, rendkívül csinos kivitelben, jó minőséggel és megfizethető áron. Már a kezdeti, pocakos időszaktól kínál fehérneműket, hálóruhákat, egészen a szoptatás végéig, alakformálókat és fürdőruhákat, harisnyákat, köntösöket.

ReAd-blog

#adora #reklám #szponzorálttartalom #fehérnemű #hálóing #melltartó #kismama #anyuka

Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal