2020. jan 27.

A baba édes álmának záloga

írta: Mayerné Répási Adrienn
A baba édes álmának záloga

BrunchiKids az álomhozó

k_hgy9769.jpg

Egy újszülött átlagosan 16 órát tölt alvással. A csecsemő már valamivel kevesebbet. A totyogó is még 12 órát biztosan. Kivéve, ha rossz alvó. Tehát az alvás az egyik legfontosabb napirendi pontja a babáknak. Nem mindegy, hogyan töltik azt.

A babaszoba egyik legfontosabb tétele a babaágy után, az ágynemű. A jó alvás legfontosabb feltétele a kényelem és praktikum, na meg a biztonság. Nagyon fontos, hogy megfelelően kipihenje magát a csecsemő és az édesanya is biztonságba tudhassa addig. A baba az első hónapjai nagy részét, ha nem szinte az egészet, édesanyja kezében tölti vagy alvással, a kiságyában. Utóbbinál fontos, hogy a lehető legnagyobb kényelmében tegye, biztonságos formában.

Ezért nem mindegy, milyen minőségű az ágynemű, amiben a legféltettebb kincsünk alszik. Fontos, hogy minőségi anyagból készüljön, megfelelő technológiával. Ha hazai készítőtől rendelünk, szinte biztos, hogy ez megvalósul, tudjuk, hogy jót veszünk, a lehető legnagyobb odafigyelés mellett kivitelezve. Itt fontos az is, hogy ne otthoni barkácsolgató, varrogató, ismeretlen magánszemélytől, csoportból, hanem vállalkozótól vásároljunk, biztonságosabb, leellenőrizhetőbb. Az interneten fellelhető, féláron megtalálható termék nem biztos, hogy olyan minőségű, kivitelezésű, anyagú lesz. Az alkotó a szívét, lelkét, álmait is beleadja a termékeibe és garanciát is ad a minőségre.

Az ágynemű színe, a kialakítása, a formája rengeteget ad a babaszoba dekorációjához is. Legyen színes, igényes kivitelezésű, egyedi, izgalmas. Egy szép ágynemű felöltözteti, szentéllyé teszi azt a bizonyos kiságyat.

k_hgy9965.jpg

Egy babafészek, babatakaró, rácsvédő, párna és majdnem teljes a lista, amire szükségünk lehet az újszülött érkezésekor az alvás körüli teendőkben.

BrunchiKids ezek beszerzésében segít a leendő szülőknek. Családi vállalkozás, melyet egy házaspár közösen hozott életre. Saját termékek, saját ötletekkel, kivitelezéssel a lehető legjobb minőséggel készítve. Egyedi dolgok, kedves minták teszik még kedvelhetőbbé a választékot náluk. Ha ott vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb gondossággal vannak összeállítva, magas minőségű, prémium, 100 %-os bababarát anyagokból, azonnali kiszállítással. Színekben nagyon sok kombináció készül, hogy mindenki megtalálja a saját és babája stílusának megfelelő darabokat. Jelenleg babafészek, babatakaró, babapárna, rácsvédő és fonott rácsvédők kaphatók a kínálatban. 

 A házaspár kisfia, Brúnó a névadó, innen a kedves BrunchiKids név.

A termékek azért is különlegesek, mert egyedi mintával, itthon nem kapható, ritka anyagokkal dolgoznak, hogy garantáltan ne tucat termék legyen. Ráadásul minden Magyarországon készül. Egy családi varroda varrja meg az általuk megálmodott termékeket. És mivel itthon készülnek, a webáruházban található, feltöltött dolgok azonnal rendelhetők, nem kell heteket várni a kézhez kapásukra. Hamarosan további termékek kerülnek bevezetésre, hogy ne csak a kisbabák varázslatos álmát támogathassa a vállalkozás, hanem egészen ovis korig minden egy helyen beszerezhető legyen.

82696985_185221042878770_2764815936157384704_o.jpg

De ha már babaágynemű és a picik altatása, akkor a babafészek egy igen mutatós, ám fontos dolog, is melyet érdemes beszerezni.

A babafészek biztonságot ad a babának és mamának egyaránt. Az anyaméhben eltöltött időre emlékezteti a picit a kicsi tér, így nyugodtan, biztonságban tud benne elaludni. Egy igazi kis fészek, amit csak ő birtokolhat, a magáénak érezhet, ami biztonságban tartja, meghittségével elandalítja. Rendkívül biztonságos, mert megakadályozza, hogy a nagyágy széléig gurulhasson, majd leessen ott a csecsemő vagy ráfeküdjön esetleg óhatatlanul is valaki. Bárhová magunkkal vihető, utazáskor vagy vendégségben is nagy hasznát venni, hiszen a kisded, a megszokott környezetében tud pihenni, egy óvó kis kuckóban, a megfelelő tisztaságban.

 k_hgy9882.jpg

BrunchiKids tulajdonosát faggattam a kezdetekről, jövőről.

Az ötlet onnan ered a vállalkozáshoz, hogy amikor még a kisfiamat vártam, rengeteget keresgéltem a sok-sok babafészek, babaágynemű között. Végül vagy olyan terméket találtam, ami nem tetszett, vagy olyat, ami tetszett ugyan, de csak hetekkel később lett volna elérhető. Így hosszasan győzködtem a férjemet, aki végül beadta a derekát. Megálmodtuk, véghez vittük, megnyitottuk. Bevallom nem volt egyszerű a kezdet egy picúr mellet, mikor elkezdtem az egészet, akkor még szinte egész nap aludt, ami azóta persze megváltozott és egész nap pörög, de bizton állíthatom, megéri így is.

Bízunk benne, hogy a vásárlóink is annyira fogják szeretni a webáruházunkat, termékeinket, mint amilyen odafigyeléssel és szeretettel mi azokat készítjük. Az anyagokat mi kutatjuk fel, próbálunk olyan mintákat beszerezni, amelyek egyediek, itthon nem találhatóak meg. Nagyon fontos volt számunkra, hogy itthon készüljenek a babaágyneműk, tudjuk folyamatosan ellenőrizni a minőséget. Igazi magyar terméket állítsunk elő és 100%-osan bababarát, antiallergén anyagból készüljenek azok.

Saját kisfiunk is ezeket használja, ő a legfontosabb minőségellenőrünk. 

Érdemes időről időre visszanézni webáruházunkba, mert gyakran kerülnek fel újabb termékek és minták. Folyamatosan gondolkodunk az újabb dolgokon, amelyeket mi magunk fejlesztünk ki textilipari mérnök bevonásával. Egyenként és szettben is meg lehet vásárolni nálunk a babakelengyét. Mivel hatalmas árukészlettel dolgozunk, gyors kiszállítást tudunk biztosítani, mindezt kedvező díjakkal.

Mi annyira hiszünk a minőségben, hogy elégedettségi garanciánk is van. Ha mégsem felel meg a termék az elvártaknak, nem olyan, amit elképzeltek és nem használják, akkor mi 30 napig visszavesszük.  A további feltételeket a honlapunkon találják meg!

www.brunchikids.hu

www.facebook.com/brunchikids

www.instagram.com/brunchikids

#blog #cikk #blogcikk #baba #csecsemő #újszülött #ágy #alvás #álom #ágynemű #bruncikids #reklám #szponzorálttartalom

 

Szólj hozzá

Kitekintő Anyukás tartalom