2020. jan 13.

Felvettem a kesztyűt a ráncok ellen!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Felvettem a kesztyűt a ráncok ellen!

77067962_2567137716902919_3216277068379586560_n.jpg

Kicsit meglepő, kicsit bizarr és mégis hatásos dolog. Kép alapján azt sem tudnám, eszik-e vagy isszák, hogy mi a szösz ez a kis ketyere és hova való. Te mire tippeltél, mi látható rajta? Tudod, mi célt szolgál? Ne félj tippelni, bátran írd meg nekem a cikk alatt rögtön!

Én bizony teljes sötétségben tapogatóztam a kilétét és használatosságát illetően, első körben. Sem hallani, sem látni nem láttam még hasonlót sem. Ám minap szembe jött velem ennek a dekoltázs ránctalanítónak a képe. Micsoda? Azt is lehet ránctalanítani? Kaptam fel a fejem erre az apró infóra. Alvás közben szépít, elkerülve azt, hogy a nyakad és dekoltázsod ráncos, gyűrött legyen reggelre. Valahogy még sosem jutott eszembe ez a testrészem ilyen kontextusban. A szemem mellett húzódó ráncokat már megszoktam, bár annyira nem szeretem őket, de minden nap látom, így nem lepődöm meg rajtuk, hozzám tartoznak. A nyakamon ráncossága fel sem tűnt eddig, pedig van ott bőven. Ez eltüntethető? Kissé kétkedően fogadtam e hírt.

Korábban egy híres modell hölgytől olvastam valahol, hogy egy nő életkorát három dolog alapján lehet a legjobban beazonosítani. Az arc és a test karbantartható és sokszor jó genetika is rásegít, na meg a smink, plasztika. De a szem, a dekoltázs és a kéz mindent elárul, azt nem lehet szépíteni, tuningolni, eltakarni, megmutatja a valós életkort.

Ezek szerint a kézre, szemre nincs, de a dekoltázsra van megoldás most már. Tudjátok milyen vagyok, rögtön ki szerettem volna próbálni, mennyire hatásos és milyen viselve.  Másképp nem is írnék róla nektek, akármilyen ötletes és jópofa dolog is. Bizony érdekes tesztelési folyamat volt. Ebben a BeautyInTheBox volt a segítségemre, aki rendelkezésemre bocsátott egy Axami Női Dekoltázs Ránctalanító Párnás Melltartót. Ezúton is köszönöm neki!

Első körben felvéve nagyon fura érzés a ránctalanító párna. Ebben aludni kell, éjszakai viselet és nem melltartó helyett hordani napközben. Az anyaga puha, rugalmas. Az alakja felveszi a cici formáját és tart. Mikrószálas szövetből van, így a viselése tényleg kellemes, bár nem a megszokott cicifix érzés, de valami hasonló. Nem tűnt fel alvás közben, hogy rajtam van, nem akadályozott. Pont elfért a hálóingem vagy pizsamám alatt. Könnyű megszokni, hogy rajtunk van. Pedig az elején kicsit röhejesen éreztem magam benne, hősiesen bevallom. De utána már semmi gondom nem volt vele. Megéri ezt az apró erőfeszítést. Hogy kinek ajánlanám elsősorban? A könnyen ráncosodó, már nem hamvas bőrű nőknek, főleg ha nagyobb mellekkel látta el őket a teremtő. Viszont nem zárnám ki a kisebb mellekkel rendelkező nőket sem, nekik is jól jöhet a ráncok elleni küzdelemben. Szerintem megelőzésre is kiváló lehet, bár erről már nem tudok meggyőződni személyesen, mert ugye én ráncokkal indítottam neki a kísérletnek. Egy hét elteltével már látványos az eredménye. Teljes javulásról, az összes ránc megszüntetéséről nem tudok beszámolni, de kevésbé mélyek és hangsúlyosak, az biztos. Talán idővel eltűnnek teljesen. Kisimultabbak lettek a ráncaim a nyakamon, dekoltázsomon, mint a próba előtt, az tuti. Jobban mutatok a mélyebben dekoltált felsőkben, az is biztos.

Azt tudtátok, hogy a bőr elveszíti rugalmasságát az idő előrehaladtával és a rossz testhelyzet alvás közben, csak ront a helyzeten, elősegíti a ráncok kialakulását? Bizony, bizony.

Lehet használni rá csodakrémeket, amik sokat segítenek, viszont ezzel a párnával eredményesebben kisimul a bőr, javulnak a meglévő ráncok, nem jönnek létre újabbak. Rengeteg dolgot tehetsz még azért, hogy a bőröd megőrizze makulátlan simaságát. Igyál több vizet, kevesebb alkoholt, ne dohányozz, végezz sok testmozgást, aludj minél többet, a sminket mindig mosd le, használj naptejet a bőröd UV védelmében, kevesebb lisztet, cukrot vigyél be a szervezetedbe és a legmeglepőbb, ne rágózz! Utóbbiról olvastam csak, de pont az ellenkezőjét is hallottam már. Mostantól kiegészíteném azzal is a listát, hogy használj ránctalanító fehérneműt.

ReAd-blog

#reklám #szponzorálttartalom #ráncok #dekoltázs #dekoltázsránctalanító #cikk #bejegyzés #egészség #szépség #beautyinthebox

 

Szólj hozzá

Teszteltük Csajos oldal