2019. okt 04.

Róma és London után Budapestre érkezett a neves írónő

írta: Mayerné Répási Adrienn
Róma és London után Budapestre érkezett a neves írónő

vikeeland2019-0020.jpg

Róma és London után Budapesten dedikált a nemzetközi sikerszerző Vi Keeland!

"Imádom Budapestet, egyszerűen gyönyörű" - mondta Vi Keeland a budapesti könyvbemutatója előtt, ahol közel ezer rajongó várta az esős idő ellenére. A fáradhatatlannak tűnő sikerszerző a dedikálás kezdete után öt órával is mindenkivel ugyanolyan kedves és közvetlen volt.
A hosszú sort elnézve, volt érdeklődő bőven és irtó nagy türelemmel viselte az írónő. Nagyon szívesen részt vettem volna én is a dedikáláson, csak ne laknék oly messze...Na de majd a könyvei kárpótolnak.
vikeeland2019-0022.jpg
Az Álomgyár kiadó munkatársai elárultak pár bennfentes információt is azoknak, akik nem tudtak jelen lenni.
"Ő az első nemzetközi írónk, akit meghívtunk és akinek bemutatót szerveztünk. Volt is némi izgalom, mert a könyvek csak néhány órával a rendezvény előtt érkeztek meg a boltba. Más hangulatú lett volna a könyvbemutató könyv nélkül..." mondta el Gönczi Péter az Álomgyár Kiadó egyik vezetője."
R. Kelényi Angelika, aki maga is író, a bemutató előtt rendezett sajtótájékoztatón arról kérdezte a szerzőt, hogy valós személyekről mintázza-e a szereplőit, megtörtént eseteket dolgoz-e fel. Az írónő nevetve mesélte, hogy a legújabb könyve egy fiatalabb férfi és egy idősebb nő szerelméről szól, csak a férje meg ne tudja...
 "Nagyon vártuk már. Imádjuk a könyveit és az hihetetlen, hogy személyesen is találkozhattunk vele. Annyira kedves volt." - mondta egy lelkes olvasó, Mercédesz, aki Tassról érkezett a lányával és az időjárás ellenére már két órával a bemutató előtt sorban állt. 
Vi Keeland a bemutató másnapján már repült is tovább, mert Lengyelországban folytatódik az európai turnéja.
vikeeland2019-0005.jpg
Hogy mit lehet tudni az írónőről? Túl sokat nem. 

Vi Keeland a New York Times ,  Wall Street Journal és a  USA Today  bestseller szerzője. Több millió eladott könyvvel a háta mögött az egyik legkeresettebb szerző a listán. Huszonhat nyelvre fordítják a könyveit. New York-ban él a férjével és három gyermekével.
covers_489762.jpg
Számos könyve jelent meg, köztünk kis hazánkban is jó pár. Az én polcomon a Beosztott csücsül és vár az olvasásra. 
Szólj hozzá

Program Kitekintő