2019. júl 24.

Öt kedvenc bloggerem

írta: Mayerné Répási Adrienn
Öt kedvenc bloggerem

student-865073_640.jpg

Bloggerként, ha időm engedi, sok másik blogot is olvasok. Nem meglepő. Szeretem, hogy sokszínűek, izgalmas témákkal érkeznek nap, mint nap. Nagyon  vegyes a stílusuk, témájuk alapján. 

Ma a Bloggerképző 30 napos kihívásán öt kedvenc bloggerem bemutatása a feladat, aminek örömmel teszek eleget. A nehézséget az okozta csak, hogy hogyan válasszak ki csak ötöt belőlük. Na de megszületett.

Nézzük első körben a legkedvencebb több mint anyukás blog, Mom With Five

A blogjában minden egyesül, ami fontos és jó egy blogban, számomra. Anyaság, receptek, érdekes témák, könyvek. Barbara öt gyerek anyukájaként ír a nehézségekről,de a nagy család jó oldaláról is. Ír gyermekeiről, ám nem tolva őket előtérbe, mutogatva minden nap. Ír anyaságáról, érzéseiről. Mindezt realistán, nem rózsaszín csomagba csomagolva. Színesen tálalja és izgalmasan mondanivalóját. Sok téma amit fölvet, tabutéma. Ő mégis fel meri vállalni, körbejárni. Stílusa utánozhatatlan. Érdemes bekukkantani hozzá. Nincs olyan nap, hogy ne hozna valami érdekességet. Van csoportja is, ahol jó kedvű beszélgetéseket folytat "követőivel".

 

Könyvparfé egy nem teljesen hétköznapi könyvesblog

Ő mesekönyvekről, regényekről, klasszikusokról ír blogjában, érdekes olvasmányélményeket kínálva. Ám ennél is tovább megy. A könyvben szereplő ételt, receptet megfőzi és csatolja a könyves recenzió mellé. Ez mekkora ötlet! Hogy ez miért nem nekem jutott eszembe? Élvezettel olvasom minden egyes bejegyzését.

 

Ha egyszerűség, finom receptek, gyors és látványos finomságok, hétköznapi ételek, akkor Degeszpocak

Rengeteg finom sütemény, ételrecept megtalálható nála. Számtalant próbáltam végig és mindig sikerrel. Érthetően magyaráz, pontos arányokkal. Ha vacsi ötletet keresek, nála nézek körbe első körben. Nem flancos, nem diétás, de finom.

Zöldsaláta blogot választom, ha érdekes dolgokról olvasnék

Mindig izgalmas témákat választ. Nőiesség, élet, egészség, ezek azok a fő témák, amik szóba kerülnek legtöbbször. Könnyedén, mégis érdekesen ír Judit. Érdemes napi inspirációt keresni nála vagy olvasnivalót.

 

Ha valami mélyet, felkavarót olvasnék akkor The World of Ildiko

Elképesztően ír a csajszi. A legmélyére lelát az életnek. A meglátásai, útmutatásai, ahogy él, igazán példamutató. Kötelezővé tenném az írásai olvasását, újságban terjesztését mindenhol... Ne hagyjátok ki, olvassatok bele mindenképpen!

 

Számtalan jó blogot fel tudtam volna sorolni nektek. Ti kit olvastok szívesen, rendszeresen?

ReAd-blog

#blogger #bloggerképző #legjobbloggok #kedvenceim

Szólj hozzá