2019. már 22.

Körömvirággal az arcbőrért

írta: Mayerné Répási Adrienn
Körömvirággal az arcbőrért

Herbarting, ami természetesen óvja, védi a bőröd

54520374_2223003844426284_866474836963098624_n.jpg

Herbarting védőkrém

Kis tégelyben nagy csoda! Ez is lehetne akár a cím.

Sokszor szeles, olykor napsütéses, máskor esős időjárással érkezett a tavasz. A bőröm rendkívül megsínyli a nagyon szélsőséges hőmérséklet változást is. Kipirosodik, száraz lesz, húzódik, viszket, fénytelen, rugalmatlan lesz. Na de hiába kenem este valami nehéz krémmel, napközben is kell valami óvó, védő krém, amitől azért nem úgy nézek ki, mintha rám folyt volna az olajas tégely, mehet rá akár egy diszkrét smink is, nem folyik el, nem csillog az arcom... Nehéz dió, ugye? Így leltem a Herbarting védőkrémjére. Korábban a cég más termékeit volt szerencsém próbálni, maximális elégedettséggel. A kávés tusfürdője például mennyei, meleg szívvel ajánlom. Ezúttal sem okozott meglepetést, a minőség nagyon jól szerepelt.

A védőkrém könnyed, krémes, könnyen kenhető, kicsit szemcsés állagú, diszkrét illatú termék. Egy gyors mozdulattal, könnyedén kiszedhető a tégelyéből és az elkenése sem okoz nehézséget. Nem érzed maszkosnak, olajosnak magad utána sem. Gyorsan felszívódik és nem hagy csillogást az arcodon. Bevallom már három kenés után érezhető volt a változás. Nem húzódott és a pirosság is megszűnt. Végre nem múmiának éreztem magam, hanem embernek.

Ráadásul megnyugtató tudat, hogy természetes összetevőket tartalmaz csak. Lám-lám, lassan belátjuk, igazak nagyanyáink tanácsai. Visszatérünk a természetben található kincsekhez és nem mű dolgokkal próbáljuk meg ápolni magunkat. Ennek szívből örülök. 

Sheavajat, körömvirágkrémet, méhviaszt tartalmaz a krém. Külön-külön is rengeteg mindenre alkalmasak az összetevők, együttesen pedig igazi nehéz ágyú. Ezen kívül semmi káros parabént, alkoholt vagy fura név mögé bújtatott akármit nem. Csak a jó öreg természet adta kincseket. Azokat is természetes eljárás keretein belül, szívvel , saját kézzel készítette a tulajdonos. bele varázsolta a lelkét is a termékekbe.

essential-oils-2738555_640.jpg

Fotó: Pixabay

Nem mennék bele a szárazabb adatokba, mi van benne pontosan, honnan származik, bio és hasonlók, azt megteszi helyettem a Herbarting oldala, ahol kiválóan leírják az összetételt és mindent itt, amit tudni illik, szeretnék.

Inkább arról írnék még, mennyire elégedett vagyok vele. Megszűnt a szárazság, kirepedezés pár használat után. Nyugodt szívvel kenem gyerkőcök arcát is, ha hagyják, mert tudom megfelelő a krém arra is. De célba veszem a száraz könyököm, sebes, náthától kisebesedett orrom is vele. Apropó kisebesedett orr. 

Az megvan, mikor náthás vagy (legyen szó férfi vagy női nátháról) és fájó, sokat dörzsölt orrod bekened a kezed ügyébe kerülő első krémmel, majd nagyokat szentségelve, ugrálva próbálod kibírni, míg csíp az a fránya? Szerencsére ennél a krémnél elfelejtheted. Nem csíp, csak ápol.

És hogy mi kell egy jó nap kezdéséhez? Kávé, reggeli és egy Herbarting termék.(Herbarting regeneráló szérum)

55576266_2231516986908303_1548305834415489024_n.jpg

 

 

Szólj hozzá

Teszteltük