2024. ápr 26.

Varázsolj jeges teát minden pohárba!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Varázsolj jeges teát minden pohárba!

microdrink_raspberry_max_manavi-huber_004.jpg

Megérkezett az új ICE TEA Raspberry italkocka valódi fekete teával

A nyár kedvenc itala kétségkívül az Ice tea, nem véletlenül. Kellemes ízű, hűt is. 

ice_tea_raspberry_max_manavi-huber_011.jpg

A Waterdropnak köszönhetően immár bármikor a kulacsodba vagy a poharadba varázsolhatod. Az ICE TEA Microdrinkek kóstolásakor a jól ismert ízélményre számíthatsz természetes alapanyagokból, valódi teából és gyümölcsökből, hozzáadott cukor és mesterséges ízfokozók nélkül. Az új málnaízvilág mellett a waterdrop® ICE TEA Microdrinkek klasszikus citromos, őszibarackos és fanyarabb, áfonyás változatokban is elérhetők.

ice_tea_max_manavi-huber_002.jpg

Az ICE TEA Raspberry Microdrinkben a savanyú málna frissítő íze és a kiváló minőségű fekete tea élénkítő hatása alkot ideális párosítást a forró nyári napokon. Ugyanakkor a waterdrop® ICE TEA Microdrink a fekete teához képest csak enyhe koffeintartalommal rendelkezik. Egy pohár (200 ml) fekete tea átlagosan 59 mg koffeint, míg egy Microdrink kockából készült jegestea mindössze 1,8 mg koffeint tartalmaz 100 ml italban. A koffeintartalom csökkentése hosszú távon számos egészségügyi előnnyel járhat; javulhat az alvás minősége, hiszen a koffeinfogyasztás megzavarhatja a természetes alvási ciklust, csökkenhet a stressz és a szorongás, és elkerülhetők a túlzott koffeinfogyasztással kapcsolatos tünetek, mint például a szívdobogás vagy a feszültség.

438798643_7636975469695734_8259952507078970299_n.jpg

A tökéletes ellazuláshoz a Waterdrop különleges ombre üvegkulacsokat is tervezett a nyári naplementéket idéző lila, rózsaszín és narancssárga színek és a friss fűzöld kombinálásával. A waterdrop® Microdrinkeket mini dobókocka méretű kiszerelésüknek köszönhetően bárhová magaddal viheted, és néhány perc alatt valódi üdítőt készíthetsz egy pohár vízből legyen szó a munkahelyről, egy nyaralásról vagy fesztiválról.

microdrink_lemonlime_max_manavi-huber_003.jpg

A Microdrinkeknek köszönhetően elfelejtheted az üdítőért való sorban állást vagy a vendégeknek vásárolt tömeges cukrozott üdítő vásárlást. A palackozott cukrozott üdítők elhagyásával pedig jelentős lépést tehetsz az egészségesebb és a környezettudatosabb életmód felé.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#tea #meleg #ital #microdrink #fizetetthirdetés #reklám

 

Szólj hozzá

Kitekintő