2024. már 19.

Ünnepeld a tavaszt energiával telve!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Ünnepeld a tavaszt energiával telve!

microdrink_spring_max_manavi-huber_003.jpg


Töltsd fel a szervezeted ezzel az egyszerű trükkel!

Most, hogy végre felébredt a természet, és a nap is egyre többször mutatja magát, ideje túljutni a téli melankólián és a tavaszi fáradtságon. Az általános levertséget nemcsak a rövidebb nappalok és a napsütés hiánya, hanem a szervezet kiszáradása, a vitamin- és nyomelem tartalékainak kimerülése is okozza. A Waterdrop felmérése szerint a magyarok 70%-a kevesebb folyadékot fogyaszt a napi ajánlott mennyiségnél. A tartós dehidratáció pedig kihat a szervezetünk működésére, a közérzetünkre, de még a problémamegoldó képeségünkre is.

spring_bottles_max_manavi-huber_010.jpg


A tavaszi nagytakarítás mellett fordítsunk figyelmet a szervezetünk újraindítására is. Tervezzünk magunknak egy egyszerű ivókúrát, amely során a nap folyamán egyenletesen elosztva fogyasszunk legalább 2 liter vizet. Például egy-egy pohár vizet ébredés után, a kávézások és a főétkezések, majd lefekvés előtt. Hidratáltságának visszaállításával a szervezet könnyebben szabadul meg a káros anyagoktól, csökken a vérnyomás, élénkül az
emésztés, megújulnak a szervek, feltöltődnek a szövetek. A bőr kisimultabbá válik, csökkennek a szem alatti karikák. Meg fogunk lepődni, hogy kis odafigyeléssel már pár nap alatt mekkora pozitív változást érhetünk el a közérzetünkben.

spring_bottles_max_manavi-huber_005.jpg

A tavasz ivókúrához segítséget jelenthetnek a waterdop® Microdrinkek is. Az új kólaízű Waterdrop italkocka frissítő hatását kóladió és zöldkávé tartalmának köszönheti, amely egyik különlegessége, hogy a pörkölt kávénál magasabb klorogénsavat tartalmaz. A klorogénsavnak erős vérnyomáscsökkentő hatása van, emellett emésztés serkentő hatású, védi az idegeket, emellett élénkít és vitalizál. Az új COLA Microdink a többi waterdop® Microdrinkkel együtt hozzáadott cukor- és kalóriamentes, ráadásul vitaminokat is tartalmaz.

cola_max_manavi-huber_016_2.jpg

A friss tavaszi hangulathoz a waterdop® limitált kiadású tavaszi kollekciója is hozzájárul. A fényes felületű, orgonára, nárciszra és friss fűre emlékeztető pasztell színű nemesacél kulacsok nemcsak a tavasz köszöntésére, hanem húsvétra is kiváló ajándékok. A gyönyörű kulacsokkal és a Microdrinkekkel a folyadékpótlás új lendületet ad a mindennapokban.

steelbottle-600ml-pastelglossygreen-standing-nobg.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#ivás #víz #microdrink #tavasz #egészség #fizetetthirdetés #reklám

Szólj hozzá

Kitekintő