2024. feb 27.

Saját kezű felújítás?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Saját kezű felújítás?

ontapados-tapeta-folia12.jpg

Egy lakásfelújítás nem kevés bosszúságot tud okozni, nem beszélve a rengeteg munkáról, koszról és az anyagiakról, mellyel jár. Viszont az emberben él a felújítás utáni vágy, szeretne egy új, designosabb, mutatósabb fürdőszobát, szobát, vagy konyhát. Olykor csak egy-egy bútort szeretne megújítani, de van, mikor az egész helységet, falakat is.

Ez az öntapadós tapétákkal, fóliákkal és falpanelekkel egyszerűen, gyorsan megoldható, szinte fillérekből, akár saját kezűleg is, bármilyen felújítás, legyen szó falról, bútorról.

Rengeteg előnye van az öntapadós tapétával, fóliával vagy falpanellel való felújításnak!

4_3_1.jpg

Költséghatékonyság

Az öntapadós fóliák, tapéták és falpanelek jóval olcsóbb felújítást tesznek lehetővé, mintha megbíznánk mestereket, hogy ők készítsék el. Más felújítási lehetőségek, például a festés vagy a megszokott tapétázás, jóval drágábban jönnek ki alapanyagok és az elkészítés tekintetében is. De az öntapadós fólia, tapéta, falpanel lehetővé teszi, hogy költségkímélő módon frissítsd vagy átalakíts át bármilyen belső teret.

ontapados-tapeta-folia08.jpg

Gyors és egyszerű elkészítés

Az öntapadós matricákat és falipaneleket könnyen fel lehet helyezni, és nincs szükség szakember segítségére, sem különböző előkészületekre, szerszámokra, alapanyagokra. Rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg a felújítás során. Akár saját kezűleg is elkészíthetjük, bármikor, mikor időnk engedi. Nem kell várni a mesterekre. Ha a falakon hibák, repedések vagy egyenetlenségek vannak, az öntapadós matricák és falipanelek segíthetnek eltakarni vagy elrejteni a hibákat, repedéseket, foltokat. Segítségükkel és sima, esztétikus felületet teremthetünk. De nem csak falakra, hanem bútorok felújítására is kíválóan hasznosítható.

5_1.jpg

Tisztaság

A legtöbb embert az áron kívül a rengeteg por, kosz rettent el leginkább egy esetleges felújítástóé. Ezzel a módszerrel viszont a vele járó kosz minimális.

Kreativitás és egyediség

Számos stílus, minta és szín közül választhat az ember, így lehetőség van saját, egyedi koncepció, kinézet létrehozására. Az öntapadós tapéta és falipanelek segítségével könnyen változtathatunk a belső tér megjelenésén, és egyedi stílusunk is megvalósíthatjuk egyszerűen.

ontapados-tapeta-folia26.jpg

Könnyen eltávolítható

Ha megunja az ember, ismét változtatni szeretne a belső tér kinézetén, az öntapadós fóliák és falipanelek viszonylag könnyen eltávolíthatók, anélkül, hogy kárt okoznának az eredeti falnak.

Bármilyen helyiségben alkalmazhatók, a nappaliban, hálóban, az előszobában, a gyerekszobában vagy akár a fürdőszobában, konyhában is. Szóval bárhol, még ott is, ahol a hagyományos festés vagy tapétázás nem mindig ideális. Látványosan megújulhat a konyha, a gyerekszoba, de a megunt fürdőszoba színe, mintája is. Egyszerűen, gyorsan design váltáson mehet át bármilyen helység a lakásban.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#felújítás #kerma #design #fizetetthirdetés

Szólj hozzá

Kitekintő