2024. jan 25.

Sol Rayond: Amit a testünk üzen

írta: Mayerné Répási Adrienn
Sol Rayond: Amit a testünk üzen

 

id22-331718.jpg

Az, hogy hogyan érezzük magunk, milyen betegségek fordulnak elő velünk, nagyban befolyásolja a kedvünk, a hogylétünk, a problémáink. Hiszem, hogy a tudatunk, a problémáink kihatnak a testi problémáinkra, kivetülnek valamennyire. Sol Rayond ezt vetíti le érthetően, jól követhetően könyvében. Bár tőlem messze áll az ezotéria, de ezt teljességgel el tudom fogadni. A kötet jól felépített, könnyen kezelhető, kereshető, mégis izgalmas, nem túlszerkesztett. Könnyen olvasható, érthető és következetes. Mindezek mellett izgalmas is. 

 A könyv rendkívül alapos, jól felépített, részekről részekre lebontott. Így egy csukló fájdalom, de egy nagyobb betegség is könnyűszerrel megtalálható benne, ha csak egy adott dologra keresnénk rá. Mellékelt ábrák is segítenek a tájékozódásban.  A nyelvezete igényes, tartalmas, sokatmondó, mégis könnyen olvasható. Annyira jól felvezeti a dolgokat, összeköti őket, hogy szerintem a legszkeptikusabb ember is átgondolja a dolgokat.

A kötet amúgy is gondolatébresztő, sok dolgot megmagyaráz, a működésünkkel kapcsolatban..Az, hogy utolér minket egy kéztörés, vagy egy influenza, sokszor jelzés, hogy többet kellene pihennünk, több időt kellene fordítanunk önmagunkra. Ha valami nagy bánatunk van, gyászolunk, sokszor testi tünetekben is megnyilvánul egy idő után. A szervezetünk jelez, hogy valami gond van, felborul a jól működő egyensúly. 

Bevallom, eleinte igen nehezen hittem el teljesen, amit olvastam. Bár azért nem voltam teljesen szkeptikus. Viszont ahogy haladtam a könyvben, egyre több dologra kerestem rá, és bizony sokszor csak bólogattam. Megismertem egy-egy betegség, tünet okát, a mögötte húzódó saját problémám. Érdemes a dolgok mögé ásni. 

A könyvet köszönöm a Marysol kiadónak!

Fülszöveg:

Sol Rayond – Amit a testünk üzen című könyve ezoterikus kiadvány.
Számtalan információ áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy boldog és beteljesült életet tudjunk élni. Mégis akadnak az életünkben kisebb-nagyobb szakaszok, amikor nehézségekkel, betegségekkel kerülünk szembe – legyen akár egy ártalmatlannak tűnő nátha vagy egy csonttörés.

A testünk ilyenkor üzenetet szeretne közvetíteni, hiszen lelkünk számára nem áll rendelkezésre más eszköztár. A tudatalattink a testünkön keresztül küldi az információt a sorsunk alakulásáról.

Ez a könyv egyfajta lexikon az üzenetek sikeres megfejtéséhez.

A Te tested mit üzen számodra? Most kiderül!

260 oldal 
puhatáblás
ISBN: 9786156367044

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#könyv #test #betegség #Marysol

Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk