2024. jan 25.

Leld meg önmagadban a lendületet!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Leld meg önmagadban a lendületet!

routines_microtea_tf_max_manavi-huber_027.jpg

Leld meg önmagadban a lendületet a változáshoz!

Többször megfogadtad, hogy az új évben igazán figyelsz az egészségedre? Aztán persze szembesültél vele pár hét után, hogy ez bizony nem megy. Ha túl vagy már pár kudarcélményen, és a hideg, szürke, búskomor időben minden lelkesedésed elpárolgott, ne csüggedj! Hogy valóban változást érj el az életedben, ahhoz kell némi segítség is olykor! Mindenkivel megtörténik, hogy elbukik. Nem vagy ezzel egyedül!

De van rá mód, hogy újra erőt gyűjts. A motiváció egy belső erő, amely olyan cselekvésre ösztönöz, amellyel elérheted a kitűzött célod. Két forrásból származhat: kívülről és önmagunkból. A külső motiváció lehet pozitív, például szeretet és elismerés iránti vágy, vagy negatív, mint például a fenyegetés vagy kiközösítéstől való félelem. Míg a külső motiváció tápláló ereje véges és időben is korlátozott. A belső motiváció ereje határtalan. Az egyetlen, aki gátat szabhat neki, saját magad.

Mielőtt újra nekifognál a változtatásnak, találd meg a módját saját belső motivációd táplálásának. 

routines_microtea_tf_max_manavi-huber_004_1.jpg

Ismételj magadban olyan pozitív gondolatokat, amelyekkel képes vagy azonosulni és előrébb visznek. Lásd önmagad, energikusabban, életvidámabban, hidratáltabban a mindennapjaidban. Fogyassz egészséges ételeket, hasznos tápanyagokat, rostokat, vitaminokat, juttass be a szervezetedbe elegendő folyadékot, aludj eleget és persze a mozgást se felejtsd el! Alkoss valamit, kreatívkodj, gyűjts inspiráló idézeteket vagy történeteket, vezesd be a naplóírást, meditálj vagy alkalmazz rendszeresen különböző légzéstechnikákat.

Légy a régi önmagad energikusabb, hidratáltabb, boldogabb verziója!

berry-ap-light-swing-gallery-1.jpg

Például támogasd a szervezeted regenerációját a waterdrop® Microlyte sportital kockákkal.

A Microlyte sportital kockák 4-féle elektrolitot, kalciumot, magnéziumot, kloridot és nátriumot tartalmaznak, amelyek döntő szerepet játszanak a sejtek vízháztartásában, és ezáltal jelentős hatással vannak az ideg- és izomműködésre is. Emellett 9-féle értékes vitaminnal és cinkkel is támogatják a szervezetet, amellyel hozzájárulnak a vércukorszint, az anyagcsere és a hormonrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. Nincs bennük koffein, mesterséges tartósítószer, sem hozzáadott cukor, így cukorbetegek is fogyaszthatják őket. Négyféle frissítő gyümölcsös ízben – görögdinnye, áfonya, grépfrút és új bogyós gyümölcsös –kaphatóak.

berry-collection-header-d.jpg

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #fizetetthirdetés #ital #waterdrop 

Szólj hozzá

Kitekintő