2024. jan 05.

Hő és hangszigetelnéd a lakásod?Akkor falpanel!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Hő és hangszigetelnéd a lakásod?Akkor falpanel!

4_3.jpg

Hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkező falpanelek

A falpanelek nem csak egyedi, mutatós kinézetükkel, könnyű feltehetőségükkel emelkednek ki a falpanelek közül. Az egyik legizgalmasabb tulajdonságuk, hogy egyes falpanelek hő és hangszigetelő tulajdonságokkal is bírnak.

5.JPG

Márpedig bármilyen lakás, hang- és hőszigetelése számos előnnyel jár. Hangszigetelés esetén a külső zajok csökkentése, például forgalom vagy a szomszédok keltette zajok megszűrése, sokat segíthet a nyugodtabb és kellemesebb környezet megteremtésében. Nincs is rosszabb annál, mikor hazaér az ember a munkából és a szomszédok fúrását, faragását vagy veszekedését kell hallgatnia órákon át a megérdemelt pihenés helyett. Ráadásul különösen fontos lehet annak a nyugalom, akinek nehéz a munkája, gyermekei vannak, vagy nehezen alszik el.

1_5.jpg

A plusz hőszigetelés pedig azért optimális, mert segít megőrizni a lakás egyenletes hőmérsékletét, csökkentve ezzel a fűtési és hűtési költségeket, növelve a kellemes közérzetet. Ez azt jelenti, hogy a télen a hő nem szökik el olyan könnyen a lakásból, nem hűl ki egyik helység sem, nyáron pedig nem jut be annyira a meleg, nem melegszik fel a levegő elviselhetetlenségig. Kevesebbet kell költeni fűtésre és hűtésre, azaz nagyban csökkenthető vele az energiafogyasztás is. Az ember rengeteget tud vele spórolni. Mivel nem mindenkinek van lehetősége alternatív energia felhasználásra váltani, ezért tökéletes megoldás lehet, hőszigetelő falpanelek feltevése, melyeket könnyű feltenni és kellemesebb hőérzetet biztosítanak az otthonunkban.

1.jpeg

Milyen más előnyük is van a Kerma falpaneleknek?


A Kerma falburkoló panelek előnye hogy akár házilag is felrakhatóak, nem szükséges hozzájuk burkoló szakember, de még egyedi szerszámok se. A paneleket ragasztással kell rögzíteni a falra.
 

6.JPG

Ezek a dekorpanelek parafa, szivacs, fa, polisztirol anyagokból készülnek. Melyeknek a fő tulajdonságuk, jellemzőjük, hogy részben hőszigetelnek, hangszigetelnek, valamint nagyon dekoratívak, mutatósak is.
A lakás így nem csak mutatósabb lesz, hanem értékesebb is. Hiszen ezek az intézkedések növelik a lakás értékét. És azért valljuk be, nincs olyan ember, aki ne értékelné a csendesebb és energiatakarékosabb környezetet maga körül.

1e.JPG

Válassz bátran a Kerma műbőr, textil falpanelek, falvédők, Stikwall panelek, Szivacsos falpanelek, Parafa falpanelek, Lamella hangelnyelő panelek közül.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #fizetetthirdetés #kerma #falvédő #falpanel

Szólj hozzá

Kitekintő