2023. jan 24.

Miss Influencer

írta: Mayerné Répási Adrienn
Miss Influencer

whatsapp_image_2023-01-05_at_11_48_39_am.jpg

A Miss Influencer a világ első influenszer szépségversenye és tehetségkutatója!

Nem csak versenyeztetjük a résztvevőket, de lehetőséget biztosunk nekik együtt dolgozni piacvezető márkákkal és hatalmas hangsúlyt fektetünk a közösségi média felhasználók jövő generációjának oktatására is. Ezt különösen hangsúlyoznám, hiszen a Z generáció kialakulásában a technika száguldó fejlődése is fontos szerepet játszott. Az Instagram és a különböző online terek nap, mint nap hosszú órákra beszippantják a fiatalokat és az itt megjelenő tartalomgyártóknak mindenképp tudatában kell lennie az ezzel járó társadalmi felelősségvállalással.

Egyik fő célunk az országimázs erősítése, hogy a külföldiek szemében Magyarország minél attraktívabb legyen turisztikai és gazdasági szempontból is, illetve rendkívül aktuális, hogy a nemzeti identitástudat is elengedhetetlen részét képezze kishazánk arculatának.

img_2943.JPG

Csakúgy, mint az Egyesült Arab Emirátusokban, most is hatalmas készpénz nyeremény és rengeteg értékes díj kerül majd átadásra a koronával, de a királynőnek bizonyítania kell, hogy kreatív tartalomgyártóként és reprezentatív szóvivőként is megállja a helyét és méltón képviseli a Miss Influencer címet.” – Mondja Bolyki Lilla, a verseny megálmodója.

A korona azt az influencert illeti majd meg, akinek értékes mondanivalója van, értéket képvisel, társadalmi témákat, helyzetet is képvisel, nem csak divatmárkákat népszerűsít.

A versenyre bárki jelentkezhetett, aki betöltötte a 21 évet és megvan a 10.000 instagram követője. Illetve fontos volt, hogy ne legyen kérdéses tartalom az oldalán. 

Jótékonysági vonala is van. Mégpedig rákos gyerekek gyógyulását segítő alapítványt fognak támogatni. A végén egy Gálavacsora lesz Dubajban. 

A projektről bővebben magyarul:

https://mediaklikk.hu/video/ot-kontinens-2022-11-22-i-adas/

Elérhetőségek és bővebbi a programról: https://www.miss-influencer.com

A magyar Instagram oldal: @miss_influencer_hun

Elérhetõség: info@mid-management.com

Szólj hozzá

Program