2022. már 12.

A színek hatalma felettünk

írta: Mayerné Répási Adrienn
A színek hatalma felettünk

Ismerd meg saját stílusjegyeid, színeid!

6l6c4139.jpg

Mindegyik színnek eltérő a hullámhossza, ennél fogva más és más tulajdonsággal bír, ez mellett hatással van ránk.

Az tudjuk, hogy a különböző színek meg tudják alapozni, határozni a pillanatnyi hangulatunkat. Ez mellett ösztönző hatásuk is lehet. Feldobhatják a napunk, vidámabbá tehetnek, pörgősebbé, de ellenkezőleg is igaz, megnyugtathatnak. Egyszóval hatnak az érzékeinkre! Cselekvésre ösztönözhetnek, inspirálhatnak, a szellemi állapotunkra is hatással lehetnek. De a fizikálisra is, például azzal, hogy megváltoztathatják a hőérzetünk! Nem véletlen, hogy fehér szín kerül a kórházakba, mert tisztaságot érzékeltet. Vagy a nyugtatóbb színeket választják a várókba fal színnek. Ahogy az sem, hogyha figyelemfelkeltés a cél, akkor élénkebb sárgára, pirosra esik a választás.

Ennél még tovább megyek. A megfelelő színek nem csak a falszín kiválasztásánál fontosak, hanem az öltözködésben is. A jó színek viselése megváltoztatja nem csak a saját hangulatunk, hanem azokét is, akik ránk néznek. A különböző színek viselése befolyásolja a komfortérzetünk, a kinézetünk is nagyban!

Miért fontos, hogy a tökéletes színeket viseld?

Ha a saját, hozzád illő színeket viseled, akkor sokkal harmonikusabbnak, frissebbnek, kipihentebbnek, fiatalabbnak, vidámabbnak, ragyogóbbnak tűnik az arcod és a megjelenésed.

6l6c4122.jpg

Ehhez egy színtanácsadás kell, ahol meghatározzák, hogy a bőröd, a hajad és a szemed árnyalatának megfelelően, melyek a te színeid, miket hordj. Nem érdemes neten keresgélni, mert nagyon vékony a határmezsgye, nem biztos, hogy pontosan eltalálod a saját színeid.

Te tisztában vagy a saját színeiddel? Tudod, milyen színeket hordhatsz nagy biztonsággal, melyek feldobják az arcod?

6l6c4117.jpg

Saját élmény a színtanácsadásról

Én eddig nem voltam biztos benne, melyek azok a színek, amikkel biztosan nem nyúlok mellé. Valahogy ösztönösen kerültem a világos, pasztellszíneket és a sötétebb árnyalatokat választottam legtöbbször. Ám biztos akkor lettem ebben, hogy ezek a megfelelők, mikor ellátogattam a Beango Stílusműhelybe, Bajára.

A Beango Stílusműhelyes lányok hozták a formájukat, profi módon, hatalmas odafigyeléssel és nagyon jó hangulatban szín és testalkat, stílustanácsadáson vehettem részt! Réka pedig,  műhely Fotóstúdió színeiben, mint mindig, nagyon szuper fotókkal illusztrálta az átalakulást.

6l6c4126.jpg

Hihetetlen volt látni, hogy mennyit számít egy-egy szín. Egyes kendőktől elsápadtam, lilás lettem, fáradtnak, nyúzottnak néztem ki. Míg másik színeket rám téve, élettel telivé, vidámabbá, ragyogóbbá, fiatalabbá, helyenként pirosabbá változott az arcom. Meggyőzött a tanácsadás, hogy mit ne viseljek semmiképp se! Persze ezt ne úgy gondold, hogy a tanácsadás után hazamész és kidobod az összes meglévő ruhád. Inkább úgy, hogy a következő vásárláskor már tudatosabban tudsz azokhoz nyúlni, amik jól állnak!

Maradand élmény volt, annyi biztos!

Keressétek bátran Beango Stílusműhely Színelemzés és stílustanácsadását!

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #szponzorálttartalom #divat #öltözködés #stílus #színek #szín #színtanácsadás

6l6c4130.jpg

Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal