2021. már 31.

Kockázatmentes lakáskiadás

írta: Mayerné Répási Adrienn
Kockázatmentes lakáskiadás

home-589068_640.jpg

A lakáskiadás az emberek képzeletében kétféleképpen él. Vagy nagyon egyszerű pénzkereseti lehetőségként, mellyel semmi teendő nincs vagy pont ellenkezőleg, bonyolult, kockázatos dologként, mellyel nagyot lehet bukni és rengeteg nyűg, gond van vele. A hosszútávú lakáskiadás a megoldás az utóbbi esethez! A lakáskiadással nem kell rettegni attól, hogy betörnek, állaportromlást szenved a lakatlan ház. A hosszútávú kiadással pedig sok gondot megspórol az ember és papírmunkát. Nem kell kéthavonta új bérlő után nézni, nem kell attól félni, hogy nem lesz kifizetve a bérleti díj. És ha már bérleti díj, egy plusz bevétel az ember számlájára. Viszont nem ilyen egyszerű a helyzet. Számos állomás, megoldandó feladat van a lakáskiadás előtt, hogy az ügylet stabil legyen.

#szponzorálttartalom

Érdemes ebben gondolkodni mindenképpen, ha anyagilag is jól szeretne valaki kijönni egy lakáskiadásból. Van kifejezetten erre szakosodd segítség is!

Felkeltettem az érdeklődésed? Van egy lakásod kihasználatlanul?

Add ki a lakásod hosszútávon, megbízható bérlőnek! Ehhez némi segítségre lesz szükséged, ami biztosítja azt, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Érdemes szakértőre bízni az ügyek intézését. A bérleti díj megállapításától kezdve az adózásig, a megbízható, fizetőképes bérlő megtalálásáig és a bérleti szerződés megkötéséig érdemes mindent biztos, hozzáértő kezekben tudni.

key-3348307_640.jpg

Hogy miért jó szakemberre bíznod a lakáskiadást?

Add ki a lakásod kockázatmentes hosszútávú lakáskiadással foglalkozik. Segít végigmenni az úton, mindent elrendez és megtalálja számodra az ideális bérlőt könnyedén, egyszerűen. Leveszi a válladról az intéznivalók zömét. Tudja a választ minden felmerülő kérdésedre. Számos lakáskiadást végigvitt már. Pontosan tudja, hol csúszhat el a hosszútávú lakáskiadás. Profi ingatlanos méri fel a lakásod állapotát, mennyit kérhetsz érte. Így biztos, hogy nem árazod túl (és nem kell senkinek) vagy alul (és jóval kevesebb pénzt kapsz a kiadásért, mint üdvös lenne). Ismeri a szerződések pontos szövegezését, tudja milyen dolgokat kell magában foglalnia feltétlenül, hogy sem a bérlőt, sem a bérletet kiadót ne érje hátrány.Személyre szabott, a tulajdonos és a bérlő által is előnyös megoldást kapsz, nem egy előre megírt sablont. 

Fontolgatod már egy ideje, de nem tudod hogyan vágj bele a lakáskiadásba? 

Félsz, mennyi kockázatot rejt ha kiadod a lakásod?

Nem tudod, hogy kezdj neki az ügyintézésnek? Vagy elakadtál valahol?

Még nem győztelek meg teljesen?

Akkor az alábbi linken lévő szakértői cikket olvasd el mindenképp az Add ki a lakásod weboldalán.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#lakáskiadás #lakás #kiadás #kiadó #hosszútávú #hosszútávúkiadás #szakértő #szponzorálttartalom #reklám #prcikk

 

 

Szólj hozzá