ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. ápr 25.

A saját stílus a fontos!

írta: Mayerné Répási Adrienn
A saját stílus a fontos!

Ladányi Beáta: Elegancia ​a gyöngyökön túl

covers_594353.jpg

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki ha belép egy helységbe, minden szem rá szegeződik. Kellő magabiztossága, stílusa , egyfajta lehengerlő vonzereje, deleje van. Sikkes, csinos minden ruhában. Tudja, mikor, mit kell viselnie. Mindig eléri, hogy kitűnjön a tömegből vagy diszkréten beilleszkedjen. Tudja viselni azokat a ruhádarabokat is, amik másokon röhejesen mutatnak. Neked van ilyen ismerősöd? 

...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

2020. ápr 25.

Te csak fuss!

írta: Mayerné Répási Adrienn
Te csak fuss!

running-573762_640_1.jpg

Mindenki fut. Jóízűt, jó kedvűt, kilométereket. Futni mindenki tud. Miért ne? Én is futni fogok...

Sosem voltam a futás bajnoka, bár még fiatal koromban valamennyire tudtam is, felnőtt koromra egyenértékű lett a megfulladással. Na de korona és #maradjotthon van, így elhatároztam, én is futok. Kell a mozgás, kell a sport . Legyen a futás a megszokott zumba és torna mellé. Nem kell hozzá semmi szinte. Kíváncsiak vagytok hogy sikerült a fogadalmam teljesíteni? Hát nem egy sétagalopp.

Egy kezdő futó vallomása következik.

...

Tovább Szólj hozzá

Teszteltük Csajos oldal

2020. ápr 21.

Otthon is divatosan

írta: Mayerné Répási Adrienn
Otthon is divatosan

Egyre melegebb az idő és bizony ilyenkor az ember lánya átnézi, mi hiányzik a szebb időjáráshoz való öltözködéshez a ruhatárából. Idén úgy néz ki, nagyon divatolni nem kell, hiszem #maradjotthon van. Na de azért nem szeretne senki sem otthonkában rohangálni és néha jól esik az ember lelkének valami csinosabba is bújni. Igaz csak akkor, ha kényelmes is mindenközben, hiszen otthon az a fő.

...

Tovább Szólj hozzá

Csajos oldal

2020. ápr 20.

Egy bölcsissel karantén idején otthon?

írta: Mayerné Répási Adrienn
Egy bölcsissel karantén idején otthon?

BabyGarden Daycare bölcsi segítő tippjei

games-2801332_640.jpg

Otthoni tippek karantén idejére bölcsiseknek a  BabyGarden Daycare bölcsiből egyenesen .

A bölcsis korosztályt otthon lefoglalni általában a legnagyobb kihívás: sokan közülük még járni és beszélni is csak mostanában kezdtek el. Most, a járvány miatt nem megoldott a bölcsibe járás sajnos, de valamivel le kell kötni az apróságok figyelmét.
Mi a BabyGarden Daycare -ben jelenleg is ügyeletet, gyermekfelügyeletet tartunk - a helyzetre való tekintettel “külsős” ovis és bölcsis gyerekeknek is. 
Azonban sok anyuka inkább (érthető módon) most otthon tartja a csemetét. Nekik szeretnék egy kicsit most segíteni pár tippel.

...

Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anyukás tartalom

süti beállítások módosítása