2020. ápr 21.

Otthon is divatosan

írta: Mayerné Répási Adrienn
Otthon is divatosan

Egyre melegebb az idő és bizony ilyenkor az ember lánya átnézi, mi hiányzik a szebb időjáráshoz való öltözködéshez a ruhatárából. Idén úgy néz ki, nagyon divatolni nem kell, hiszem #maradjotthon van. Na de azért nem szeretne senki sem otthonkában rohangálni és néha jól esik az ember lelkének valami csinosabba is bújni. Igaz csak akkor, ha kényelmes is mindenközben, hiszen otthon az a fő.

Szoktátok szeretni a ruhás válogatásaimat, így ma hoztam nektek ismét egyet a Beauty Intebox kínálatából. Nézzétek meg a cikket és írjátok meg, nektek melyik a kedvencetek.

Az első ruha maga a napfény, a vidámság, a játékosság. Hosszú ruha, de én imádom ezt a hosszt. El tudom képzelni otthon, de akár valahol viselve is. Csinos és praktikus. Mit szóltok hozzá? Itt tudjátok bővebben megnézni.

custom900x1200_810652.jpg

 

Ilyenkor nagyon jól jönnek azok a ruhadarabok, amik sokféleképpen hordhatók, univerzálisak. Ez a felső farmerhoz, alkalmi nadrághoz, de cicanacihoz is simán passzol. Viseld azzal, amivel a legkényelmesebb számodra. Nem vagyok rózsaszín parti, de ez elvarázsolt mégis. Itt találjátok.

custom900x1200_859002.jpg

 

 

Valami szokatlanra, merészre vágysz? Ez a ruha pont ilyen. Nadrághoz, nadrág nélkül, ruhaként, sportosan vagy csinos cipővel is hordható. Szeretem az ilyen ruhákat. Itt találod. 

custom900x1200_859908.jpg

 

Abszolút kedvenc ez a pöttyös ruha. Régi időket idézi, ugyanakkor mégis modern, csinos és kényelmes is. A színe pedig izgalmas. Itt találod. 

custom900x1200_857300.jpg

 

Egy kis feketét? Szokatlan, ám annál mutatósabb szabás, stílus. Nekem mindenesetre bejön. Itt találjátok. 

custom900x1200_858012.jpg

Remélem találtatok kedvetekre valót a válogatásból. Igyekeztem úgy összeválogatni, hogy öt különböző stílus, forma kerüljön a cikkbe. De azért nagyban tükrözi a saját ízlésem is, hiszen mindegyik nekem személy szerint nagyon tetszik. Nektek melyik a kedvencetek? 

Ha legközelebb is szívesen néznétek ilyen ruhaválogatást, írjátok meg bátran, milyen ruhadarabokból készüljön. Fürdőruhák? Szoknyák? Nadrágok?

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#ruha #szoknya #válogatás #tipp #ötlet #beautyinthebox #cikk #csinos #alkalmi #hordható #maradjotthon #mitviseljünk #otthoni #divat #reklám #szponzorálttartalom

 

Szólj hozzá

Csajos oldal