ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. dec 20.

Tormási Vyktória: Szerethetetlen

írta: Mayerné Répási Adrienn
Tormási Vyktória: Szerethetetlen

  covers_632763.jpg

Az életünk alakulása olykor annyira kicsi dolgon múlik, épp csak egy hajszálon. Így siklik ki valakinek egy pillanat alatt az élete, míg más épp felemelkedik.

Az első könyves szerző, Tormási Vyktória igazán izgalmas könyvet írt. A történet szívhez szóló, romantikus és rengeteg érzelmet árnyal, de még ennél is több mondanivalót tartalmaz. Hihető és mégis annyira fájó. Végig szurkoltam, hogy a vége egy Happy End legyen!

Mi nők, úgy vagyunk felépítve,hogy megmenteni vágyjuk azokat a férfiakat, akik titokzatosak, sötétek, morgósak, kötekedősek, veszélyesek. Hisszük, hogy van bennük mégis jó és majd mi megváltoztatjuk őket. Talán az anyaság dolgozik ekkor is bennünk. Aztán persze legtöbbször koppanunk egy nagyot. ...

Tovább Szólj hozzá

2020. dec 20.

Áthidaló Gyermekközpont teszi elérhetőbbé a gyermekek fejlesztését

írta: Mayerné Répási Adrienn
Áthidaló Gyermekközpont teszi elérhetőbbé a gyermekek fejlesztését

baby-623417_640_1.jpg
Az egészen kicsi gyermekek felmérése, fejlesztése, átmozgatása, felzárkóztatása nem egy könnyű feladat. Most, hogy szinte minden be van zárva, még nehezebb a szülőknek. Egész egyszerűen nem tudják, kihez fordulhatnának, ha úgy érzik, valami baj van, segítségre szorulna a csemete. A kicsik fejlődnek ilyenkor is persze, de ha elmaradásban vannak vagy kifejezetten tehetségesek valamiben, akkor bizony egyre látványosabb lesz a szakadék kisgyermek és kisgyermek között. Ez főként iskolakezdéskor jön elő látványosan. Hogy mit lehet mégis tenni ellene?
Az Áthidaló Gyermekközpont erre hivatott létrejönni. Segítséget nyújt az elveszett szülők számára, akár online is. Most egy újabb központot nyitottak, hogy még több emberhez ...
Tovább Szólj hozzá

Kitekintő Anyukás tartalom

süti beállítások módosítása