2020. dec 20.

Áthidaló Gyermekközpont teszi elérhetőbbé a gyermekek fejlesztését

írta: Mayerné Répási Adrienn
Áthidaló Gyermekközpont teszi elérhetőbbé a gyermekek fejlesztését

baby-623417_640_1.jpg
Az egészen kicsi gyermekek felmérése, fejlesztése, átmozgatása, felzárkóztatása nem egy könnyű feladat. Most, hogy szinte minden be van zárva, még nehezebb a szülőknek. Egész egyszerűen nem tudják, kihez fordulhatnának, ha úgy érzik, valami baj van, segítségre szorulna a csemete. A kicsik fejlődnek ilyenkor is persze, de ha elmaradásban vannak vagy kifejezetten tehetségesek valamiben, akkor bizony egyre látványosabb lesz a szakadék kisgyermek és kisgyermek között. Ez főként iskolakezdéskor jön elő látványosan. Hogy mit lehet mégis tenni ellene?
Az Áthidaló Gyermekközpont erre hivatott létrejönni. Segítséget nyújt az elveszett szülők számára, akár online is. Most egy újabb központot nyitottak, hogy még több emberhez el tudjanak jutni és még több csemetét tudjanak segíteni az életben. 

130411765_103619514951053_1341428537229344045_n.jpg
Januártól már Zuglóban is az Áthidaló Gyermekközpont, ahol ahol számos fejlesztő módszer és terápiás ellátás is biztosított lesz!  Petrát kérdezem a nyitásról.
 
Mikortól és pontosan hol elérhetőek a szolgáltatásaitok?
Zugló szívében egy 150nm-es, hangulatosan berendezett helyen (amely eddig játszóházként üzemelt), januártól különböző fejlesztő és terápiás foglalkozásokra fogadjuk a gyerekeket. Az megújult helyet immár Áthidaló Gyermekközpont néven találhatják meg az érdeklődők. 

Januárban nyitunk egyelőre fejlesztő központként, később a korlátozások feloldása után szülinapi zsúrokat és nyári táborokat is lehet majd itt szervezni. A hely tulajdonképpen az Áthidaló Iskola Előkészítő Program központja, főhadiszállása lesz. A gyerekek fejlesztése mellett a kollégák képzése is itt fog megvalósulni. Több pedagógus továbbképzésnek, tanfolyamnak is helyet biztosítunk majd.  Hatalmas 150nm területű, teljesen felszerelt hely, ahol a játékos tanulás kerül középpontba.

- A fejlesztő központ egyben játszóház is, hiszen korábban játszóházként működött, de ezentúl a fejlesztéseké és terápiáké lesz a főszerep a játék mellett

- Délelőtt hordozási tanácsadás, baba-mama klub, mini ovi, zenés foglalkozás és gyermekmegőrző is működni fog, délután pedig mozgásterápia, logopédia, balett, jóga, iskola előkészítő, Toppantó foglalkozás. Célunk, hogy minél sokrétűbb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani és piciktől nagyokig mindenkinek segíteni tudjunk.

- Szülőknek is szeretnénk rendszeresen szakemberekkel előadásokat szervezni.

- Ismét igyekszem a legjobban képzett szakembereket összegyűjteni és a leghatékonyabb, legmodernebb módszereket alkalmazni. A szakemberek: TSMT terapeuta, Komplex mozgásterápiás fejlesztő, Áthidaló oktató, gyógypedagógus, logopédus, fejlesztőpedagógus, pszichológus, pszichopedagógus, stb

A későbbiekben a szülinapi bulikat hétvégente, előre egyeztetett időpontban lehet majd megtartani. A party része lesz az önfeledt játékon kívül az animátor által vezetett kézműves foglalkozás, tánc és csillámtetoválás is. Nyáron táborozási lehetőséggel várjuk majd a gyerekeket. Minden héten tematikus táborokra kerül sor: mozgásfejlesztő tábor, jóga tábor, iskola előkészítő tábor, kézműves tábor.

Ez a hely egy igazi gyerekbirodalom lesz, ahová a kicsiket és nagyokat egyaránt várjuk! Itt egyszerre lehet a gyerekeknek kalandozni, játszani és fejlődni, tanulni is!

132003074_447454633316864_2819925723633554477_n.jpg
Milyen szolgáltatások találhatók majd meg nálatok?
Áthidaló Iskola Előkészítő Program
Komplex Mozgásterápia
Alapozó Terápia
TSMT
CogniPlus
Logopédia
Pszichológus
Gyógytestnevelés
Balett
Jóga
Zenés foglalkozások
Baba-Mama klub
Hordozási tanácsadás és még sok más...
Nem csak felzárkóztatásban, fejlesztésben udunk segíteni, hanem kikapcsolódásban, szórakozásban is!
132128385_203725914716727_1418877053595474354_n.jpg

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#reklám #szponzorált #áthidaló #zugló #fejlesztés #gyermekfejlesztés #reklám #fizetetthirdetés

Szólj hozzá

Kitekintő Anyukás tartalom