2020. jún 25.

Fehérítő fogkrém

írta: Mayerné Répási Adrienn
Fehérítő fogkrém

nu-skin-ap-24-fluoridos-feherito-fogkrem9-300-300.png

Mit kell tudnia egy jó fogkrémnek?

Legyen az íze elviselhető, esetlegesen ha kellemes, az sem baj. Az ára megfizethető kategóriába essen lehetőleg. Alaposan tisztítson, az összes baktériumot pucolja le, ellőzze meg a szuvasodást, a fogkőképződést, azaz óvja is a fogaink. Ha még ennél is többet tud, például fehéríti a fogat vagy védi az ínyt, az egy plusz jó pont. De az a legtutibb, ha mindezeket tudja egy fogkrém egyben, ami sajnos ritka.

Mindig próbálgatom az újabb fogkrémeket pont ezért. Keresem az igazit. Az egyik fogkrém ebben, a másik abban erős. A múlt hónapban egy teljesen új fogkrémet teszteltem ismét, amiről ma írok is nektek. 

Nu Skin AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste

Kicsit fenntartással kezeltem az elején, mert csodaszép hófehérséget ígért. Kíváncsiak vagytok, végül átment-e  a tesztemen vagy sem? Tartsatok velem a blogcikkben a továbbiakban és kiderül.

105981741_1167636970280500_4414492988539255459_n.jpg

A fogkrém elég nagy,így sokáig használható. A csomagolása tetszetős. Azt gondolná az ember, hogy nagyon hamar el fog fogyni, mert bizony van olyan fogkrémem, amit két hét alatt kvázi megeszek. Ne kérdezzétek hogyan, én sem jöttem még rá. Ez bírja, már több mint hat hete és még nem fogyott ki. Miért szempont ez számomra? Nem szeretek kéthetente boltba caplatni, fogkrémet venni. Szeretem, ha valami sokáig használható. Ebből nem kell sok a fogkefére, elég egy borsószemnyi, ezért sokáig kitart. Nem kell sok az eredményességhez sem, a habzáshoz és a tiszta érzethez. Meglepően hosszú ideig tisztaságérzésem volt. Nem éreztem a lepedéket. Ám mégsem zavart be ivásnál, étkezésnél. Próbáltál már fogmosás után inni bármit is? Fúj, valami borzalmas. Ennél a krémnél nem tapasztaltam szerencsére. Az íze amúgy is kellemes, nem tolakodó, nem csípős, nem égeti ki az ízlelőbimbóimat, mégis friss lehelletet biztosít. A fogaim gyorsan fogkövesedenek, elszíneződnek, mert kávézom, teázom és olykor borozom is. Ezek ugye mind elszínezik a fogakat hamar és alaposan. A cigi is, de azzal nem élek. A fogkrém csodásan eltüntette a sárgaságot pár nap alatt. Nem lett Hollywoodos makulátlan fehér, de legalább két árnyalatot javított a fogaim színén. Az ára kicsit borsos, de ahhoz számítva, hogy nem egy hónapig elég csak, megéri. Így nekem átment a vizsgán eredményesen. 

Egyetlen egy érvet tudnék felhozni ellene. Az összetevőkben sajnos van olyan, ami nem igazán természetes összetevő. Igen, más fogkrémekben is van. Sőt! Szinte minden fogkrémben jelen vannak ezek az összetevők, így nem róhatom fel hibának. De ha egyszer ilyen jó egy termék, annyira szuper lenne, ha ezt a pluszt is meg tudná ugrani és kikerülne belőle az SLS és társai. Akkor lenne tökéletes igazán. így viszont nagyon jó jelzést kapott tőlem.

ÖSSZETEVŐK:

Water / Aqua   Hydrated Silica   Sorbitol h  1 1  Aluminum Hydroxide sz I eo I h   Glycerin h  0 0  Tetrasodium Pyrophosphate   PEG-12 h   Sodium Monofluorophosphate   Sodium Lauryl Sulfate ti I eu   Dimethicone eo I szil  1 0  Poloxamer 338 eu   Poloxamer 407 ti I eu   Cellulose Gum   Sodium Sulfate   Sodium Saccharin   Sodium Oxide   Flavor   BHT a I ta   Titanium Dioxide / CI 77891 sz   Limonene i 

Nu Skin terméke. Bevallom, még nem próbáltam semmit tőlük. MLM rendszeres, így gyakran elrettentő. Sokan félnek az MLM termékektől, mert egyszer a nagynéni szomszédja vagy a volt osztálytárs, esetleg valami ismeretlen ember ráírt, csőbe húzta, megégette magát. Pedig nem érdemes a kettőt keverni, más a termék minőség és más a marketing csatorna, a hibás értékesítés. Ha nem szeretnél belépni, anélkül is megvásárolható szerintem, csak a megfelelő embert kell megtalálnod hozzá. 

Itt meg tudod rendelni Zemplén Zsófiától, az alábbi linket, ha meggyőzött a cikkem arról, hogy kipróbáld. 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#fogkrém #teszt #szponzorálttartalom #tisztaság #fogfehérítés #reklám #fizetetthirdetés #teszteltem #kipróbáltam #nuskin

Szólj hozzá

Teszteltük