ReAd-blog

Egy csipetnyi nő fűszerezve anyasággal, könyvekkel, interjúkkal, programajánlóval...

2020. ápr 02.

Gyermekkönyvek nemzetközi napja van ma

írta: Mayerné Répási Adrienn
Gyermekkönyvek nemzetközi napja van ma

Gyermekkönyvek nemzetközi napja van ma. Na, ha valamiből nekünk sok van itthon, azok a gyermekkönyvek . Vannak itt az én gyermekkoromból maradt kötetek és épp a múlt hónapban megjelentek is. Így arra gondoltam, ma egy kis válogatás t hozunk nektek.

Reggel azt a feladatot adtam a három csemetémnek, hogy keressék meg a legkedvesebb könyveiket a polcon és készítsék nekem össze egy kép erejéig. Persze volt közös kedvenc is, így nem ment zökkenőmentesen a fealadat, civakodás nélkül. Azért a végére csak megegyeztünk valahogy, melyik könyv, kinek a kupacába kerüljön. Igyekeztem a lehető legjobban fotózni, hogy látszódjanak a könyv címek, szerzők és ne legyenek homályosak a fotók, de sajnos ennél jobb nem sikerült. Remélem azért ...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Kitekintő Olvastuk

2020. ápr 02.

Egy könyv, mely megváltoztatta a látásmódom

írta: Mayerné Répási Adrienn
Egy könyv, mely megváltoztatta a látásmódom

Z. Kiss Adrienn: A ​szeretethez nem kellenek szavak

91771135_647764715767365_5157887025323442176_n.jpg

Z. Kiss Adriennről és családjáról írtam nektek korábban. Egy tündéri csajszi, akinek szépséges családja van, férje és két kisfia. A látásmódja, ahogy látja a világot, irigylésre méltó. Annyira pozitív személyiségnek tűnik nyilatkozataiban, ami kősöbb a könyvében is bebizonyosodott. Rögtön fel is figyeltem rá. A korábban vele készült interjút itt elolvashatjátok. Ma az ő könyvéről hoztam egy bejegyzést, amit volt oly kedves és eljuttatott hozzám. 

...

Tovább Szólj hozzá

Könyv Recenzió Olvastuk

süti beállítások módosítása