2020. ápr 08.

Hordj olyan ruhát, ami univerzális

írta: Mayerné Répási Adrienn
Hordj olyan ruhát, ami univerzális

people-690547_640.jpg

Szeretem azokat a ruhadarabokat, melyek sokféleképpen kihasználhatók, sok helyen hordhatók, többféle helyzetben, alkalommal és egy-két ravasz kiegészítővel mindig másként mutatnak. Így nem kell millió egy ruha a szekrénybe ahhoz, hogy jól öltözöttnek tűnjek, választékos, változatos legyen az öltözékem. Ilyen klasszikus például  a csinos kis fekete ruha. Bármikor magadra kaphatod és nem vallasz szégyent vele.  Egy sál, ékszerek, harisnya, cipő feldobja, afelé tereli, amilyen stílusban szeretnél az adott napon tündökölni. Helyzethez igazíthatod az öltöködésed. Na de ma nem a kis feketéről lesz szó ám. Hanem egy olyan alap darabról, amit sokszor hordunk, sok helyen, az időjárás diktálta feltételek szerint. Kitalálod miről lesz ma szó?

Én figyelek arra, hogy ennek az univerzális, jól kihasználható kitételnek a ruhatáram megfeleljen, ilyen ruhákat szerezzek be és eszerint is vásároljak mindig. Fontos az ár, minőség mellett az is, hogy az adott ruhadarab univerzális legyen. Érdemes odafigyelni erre, hiszen sokat spórolhatunk vele anyagilag. Illetve rengeteg helyet is. Sok ruhadarab feleslegessé válik.

Na és te? Erre odafigyelsz vásárláskor?

A tavasz feltartóztathatatlanul megérkezett, igaz kissé ravaszkásan, olykor nagy hideget, havat hozva, máskor nyárnak álcázva magát. De itt van. És ha már tavasz, akkor tavaszi kabátok. Azok a jó kabátok, melyek az év több szakaszában hordhatóak. Például a kifejezetten tavaszi kabát pont ez a kategória.  Egy kicsit jobban aláöltözve kora őszi, késői télikabátnak is alkalmas, de talán a nem túl meleg, nyári  estéken is horható, tavasszal pedig mindig megfelelő viselet.

90655936_2929094000483928_7837355304109998080_n.jpg

Ma pont egy ilyen kabátot mutatok nektek. Legutóbb ezt szereztem be a Bonprixtől és hihetetlenül imádom. Igazi tavaszi, vidámító kabát. Színes, izgalmas szabás, figyelemfelkeltő színek. Csinos, jó anyagból van és ami a fontos, hogy jól kihasználható, sok helyzetben. Csinos, alkalmi, de a sportos ruházathoz is kiválóan alkalmas. Kényelmes mindenképpen. Túl sűrűn most nem járok el, de itthon az udvarra vagy boltba menni is használom, tavaszi vidéki túrához, ahol a madár sem jár, szintén. De kiválóan megállná a helyét egy városi forgatagban vagy kifejezetten alkalmi rendezvényen is. 

 

90459231_206658667233961_370009388145967104_n.jpg

Jó egy farmerhoz, de sportos nadrághoz és még valami csinos, alkalmi kosztümhöz, szoknyához is passzintva. Hordom hol így, hol úgy, a stílust váltogatva.

Az anyaga kiváló, a stílusa izgalmas, a színek úgyszintén. Egy díszítő zsinóros gombolással kissé népiesebbnek tűnik. Bár becsapós, mert patentos igazából, a gomb díszítő funkciót lát csak el. Hatalma kapucnia véd a széltől, esőtől. A nagy zsebeit külön imádom. Mindent elnyelnek, mobilt, kulcsot, gyerekjátékot, zsebkendőt, szőlőzsírt...

Ha kedved támadt beszerezni a Bonprix oldalán a Kabátok menüpont alatt nézz körül.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#kabát #dzseki #alkalmi #csinos #sportos #színes #itsme #Bonprix #rendelj #prcikk #szponzorálttartalom

 

 

Szólj hozzá

Teszteltük Csajos oldal