2020. feb 21.

7 ékszer, mely igazán izgalmas ajándék lehet

írta: Mayerné Répási Adrienn
7 ékszer, mely igazán izgalmas ajándék lehet

R.M ékszer kínálatából szemezgettem

75046314_2696643233714193_4942401549646168064_n.jpg

Tartja a mondás, hogy a nő legjobb barátja az ékszer. Ha nem is a legjobb barátja, de ékesíti az ember lányát, feldíszíti, megszépíti, jobb kedvre deríti, az biztos. Épp ezért kiváló ajándék, bármilyen alkalomra. Nehéz vele mellényúlni, hiszen mindenki szeret szép és még szebb lenni. Márpedig a jól megválasztott ékszer szépít. Egy teljesen egyszerű ruhát is feldobnak a minőségi kiegészítők. A megszokott kis fekete is más képet mutat más ékszerekkel hordva és bizony egy egyszerű póló nadrág szettet is feldob a kiegészítő.

Nőnap közeledtével épp ezért 7 különböző ékszert mutatok be az R.M ékszer kínálatából, melyeket jó szívvel ajándékozhatsz kedvesednek, édesanyádnak, testvérednek, ha nem a könnyel elhervadó virág vagy a hizlaló csokoládé mellett tennéd le a voksod. Illetve ha magad lepnéd meg vele. Íme.

Nyaklánc

Levendula és tenger műgyanta nyaklánc

Két oldalas medál. Gyanta mögé rejtett préselt virág kompozíciója ölt testet a medálban. Szerintem egyedi és különleges. Úgy ajándékozol virágot, hogy az sosem hervad el. 

rmekszer_nyaklanc_f002105.jpg

Gyűrű

A gyűrű kecsessé teszi a kezet, figyelemfelkeltő, nem csak díszít., hanem jó ránézni, jó viselni. Ennek a 6 mm-es ásvánnyal díszített ezüst színű drót gyűrűnek a különlegessége a kő és az, hogy állítható. Ha nem tudod a pontos méretet, tökéletes választás. Engem a kő színe elbűvölt azonnal.

rmekszer_gyuru_4668_1435950078_vn.jpg

 

Kulcstartó 

Szereted az egyedi ajándékokat? Akkor ez a gravírozott acél medál, és a hozzá tartózó acél kulcstartó tökéletes.Mindig magánál fogja tartani, az biztos. Egyedi szöveget írathatsz rá, ami csak rátok jellemző, de válogathatsz a kedves, előre megfogalmazott kis szösszenetekből is. 

rmekszer_kulcstarto_f001772.jpg 

Medál

Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer. A medál üveg olvasztással kemencében készült. Engem ott megvett, hogy kézzel készült. Különlegessége a mintája, az eljárás, amivel készül. Szeretem az ilyen fantáziadús ékszereket, ahol az alkotó tényleg kreatívan alkothat.

rmekszer_medal_02814.jpg

Üveggyanta fülbevaló

Fog egy szép alapanyagot és zárd időtlen időkig egy ékszerbe. Pont ilyen ez a szárított virágos műgyanta fülbevaló acél szerelékkel. Időtálló, kortalan és gyönyörű.

rmekszer_fulbevalo_f00246740.jpg

Karkötő

Rózsakvarc és hegykristály karkötő

Angyalt az angyalnak. A karkötők alapanyagai különböző kövekkel, ásványokkal, színekkel készülnek, melyek jelentést hordoznak. Te tudod, mi az ásványod? És annak, akit megajándékoznál? Érdemes utána nézni és azt választani számára. Gyógyító erőt, egészséget és rengeteg jó dolgot tulajdonítanak annak, mikor az ember a saját kövét magánál tartja. 

rmekszer-karkoto-rk45678.jpg

 

Hortenzia műgyanta hajcsatt, ha hosszú haja van az ajándékozottnak. Ezzel a szép, virágos csattal mindenképp kitűnik a tömegből bárki. A megszokott frizura is ünnepivé varázsolódik egy dísztől. 

rmekszer_kiegeszito_0000638_1.jpg

 Az R. M ékszer kínálatából válogattam nektek. Érdemes körülnézni a webshopjukban, hiszen rengeteg szebbnél szebb ékszer megtalálható náluk. Mind minőségi, kézműves termék, magyar készítőtől. Tökéletes ajándéknak, de ha magad lepnéd meg, az sem baj!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy like-ot a Követem gombra jobb felső sarokban laptopról, számítógépről és balra lent tabletról, mobilról. Ha szívesen megvitatnád bővebben, mert teljesen más az álláspontod, akkor normális hangnemben a blogbejegyzés alatt, kommentben megteheted. Továbbá a ReAd-blog Fb oldalán vagy a ReAd-blog csevegő csoportban is megy a témázás a cikkről, ott is megtalálsz.

ReAd-blog Adrija

#ékszer #reklám #szponzorálttartalom #válogatás #RMékszer #csinos #elegancia #egyedi #kézműves #nyaklánc #gyűrű #karkötő #hajcsatt #medál #kulcstartó

Szólj hozzá

Kitekintő Csajos oldal